Filters (8 products)

Price

0 € - 15 €

Končna obdelava

Material

Vtikači in vtičnice

Prikazuje se 1 - 8 od 8 artiklov
  • 10,10 € Na zalogi v centralnem skladišču
    Veriga luči predstavlja rešitev kreiranja lastne zunanje razsvetljave Creative Cables. ŠUKO vtikač je oblikovan za sestavljanje vaše lastne verige luči.



  • 7,90 € Na zalogi v centralnem skladišču
    EIVA sistem za zunanjo osvetljavo, zasnovan s strani Creative-Cables vam omogoča, da kreirate osvetlitev glede na vaše potrebe in stil, s popolno zaščito pred dežjem in vodo. Plastični šuko vtikač lahko uporabite za ustvarjanje osvetlitve z zunanjimi kabli in EIVA komponentami brez spreminjanja vaše obstoječe električne napeljave, kar vam omogoča, da...
  • 3,50 € Na zalogi v centralnem skladišču
    Včasih lahko najmanjša ideja naredi največjo razliko: tako je pri vtičnici Schuko, ki je opremljena s prstamom za lažje in varnejše vstavljanje in izvleko vtiča iz vtičnice. Schuko je enostavno sestaviti, saj ga skupaj drži en vijak.
  • 3,30 € Na zalogi v centralnem skladišču
    Včasih lahko najmanjša ideja naredi največjo razliko: tako je pri vtikaču Schuko, ki je opremljen s prstanom za lažje in varnejše vstavljanje in izvleko vtiča iz vtičnice. Schuko je enostavno sestaviti, saj ga skupaj drži en vijak, kar olajša ožičenje.
  • 1,50 € Na zalogi v centralnem skladišču
    Dajte svoji žarnici več barv tako, da združite 6 barv Creative Plug z različnimi možnostmi Creative Switch. Prepričani smo, da boste našli tudi popolno kombinacijo z enim od naših kablov, kot je Vertigo (ekskluzivna različica Creative-Cables), da prilagodite svojo svetilko v vseh podrobnostih, tudi v vtiču! Creative European Plug je...
  • 2,00 € Na zalogi v centralnem skladišču
    Termoplastična evropska vtičnica 10 A 2P 250 V - Aksialni kabelski izhod. Primerno za uporabo v zaprtih prostorih.
  • 4,70 € Na zalogi v centralnem skladišču
    Ta vtič je idealen za samostojno sestavljanje ali ustvarjanje svetilk, ki jih je treba priključiti neposredno na električno vtičnico.
  • 1,60 € Na zalogi v centralnem skladišču
    Ta vtič je idealen za samostojno sestavljanje ali za ustvarjanje svetilk, ki jih je treba priključiti neposredno na električno vtičnico.
Prikazuje se 1 - 8 od 8 artiklov

Naši šuko in 10A vtikači ter vtičnice so idealni za sestavljanje lastnih napajalnih kablov, za namiznlo svetilko ali za za vsako svetilko, ki...

Preberi več

Meni