Katalog

Lesena grla 

Naše lesena E27 grla predstavljajo idealno dopolnilo za naravno zasnovane interiere. Na voljo so v več barvah: naravni les, beli ali črni. Hkrati lahko izberete različne premera kabelskih lukenj, ki neposredno ustrezajo debelini naših vrvi kablov. Tulci so sestavljeni iz lesenega telesa in grla E27. Izdelana so v Italiji, IMQ-ENEC certificirana in izpolnjujejo vse evropske standarde kakovosti in varnosti.

Prikazuje se 1 - 12 od 12 artiklov
 • 7,00 € Na zalogi
  E27 leseno grlo z lubjem in nosilcem kabla, višine 11 centimetrov, je enostavna in provokativna rešitev: v resnici, edinstvena zunanja površina prinaša toplino v okolje in v prostor dodaja pridih narave in ruralnosti. Vsak Bark komplet držal za svetilko je izdelan iz enega naravnega in pravega kosa lesa, pri čemer je vsak kos edinstven. Edinstveno in...
 • 11,00 € Na zalogi
  E27 leseno grlo z lubjem in nosilcem kabla, višine 22 centimetrov, je enostavna in provokativna rešitev: v resnici, edinstvena zunanja površina prinaša toplino v okolje in v prostor dodaja pridih narave in ruralnosti. Vsak Bark komplet držal za svetilko je izdelan iz enega naravnega in pravega kosa lesa, pri čemer je vsak kos edinstven. Edinstveno in...
 • 6,40 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Naraven les, surov, 100% narejen v Italiji, je idealen material za kombinacije z našimi električnimi kabli. To grlo ustreza vsem našim dvožilnim in trožilnim kablom, okroglim in zavitim. Les lahko pobarvate ali impregnirate v skladu z vašimi kreacijami. Komplet vsebuje bakelitno grlo E NEC-IMQ certificirano, objemko za kabel ter pokrov iz naravnega lesa.
 • 9,50 € Na zalogi
  Naraven les bele barve, surov, 100% narejen v Italiji, je idealen material za kombinacije z našimi električnimi vrvmi. To grlo je narejeno posebej za XL vrv s premerom 16 mm.Komplet vsebuje termoplastike grlo E NEC-IMQ certificirano, objemko za kabel ter pokrov iz naravnega lesa.
 • 9,50 € Na zalogi
  Naraven les črne barve, surov, 100% narejen v Italiji, je idealen material za kombinacije z našimi električnimi vrvmi. To grlo je narejeno posebej za XL vrv s premerom 16 mm. Komplet vsebuje termoplastike grlo E NEC-IMQ certificirano, objemko za kabel ter pokrov iz naravnega lesa.
 • 8,40 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Naraven les, surov, 100% narejen v Italiji, je idealen material za kombinacije z našimi električnimi vrvmi. To grlo je narejeno posebej za XL vrv s premerom 16 mm. Les lahko pobarvate ali impregnirate v skladu z vašimi kreacijami. Komplet vsebuje termoplastike grlo E NEC-IMQ certificirano, objemko za kabel ter pokrov iz naravnega lesa.
 • 9,50 € Na zalogi
  Naraven les bele barve, surov, 100% narejen v Italiji, je idealen material za kombinacije z našimi električnimi vrvmi. To grlo je narejeno posebej za 2XL vrv s premerom 24 mm. Komplet vsebuje termoplastike grlo E NEC-IMQ certificirano, objemko za kabel ter pokrov iz naravnega lesa.
 • 9,50 € Na zalogi
  Naraven les črne barve, surov, 100% narejen v Italiji, je idealen material za kombinacije z našimi električnimi vrvmi. To grlo je narejeno posebej za 2XL vrv s premerom 24 mm. Komplet vsebuje termoplastike grlo E NEC-IMQ certificirano, objemko za kabel ter pokrov iz naravnega lesa.
 • 8,40 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Naraven les, surov, 100% narejen v Italiji, je idealen material za kombinacije z našimi električnimi vrvmi. To grlo je narejeno posebej za 2XL vrv s premerom 24 mm. Les lahko pobarvate ali impregnirate v skladu z vašimi kreacijami. Komplet vsebuje termoplastike grlo E NEC-IMQ certificirano, objemko za kabel ter pokrov iz naravnega lesa.
 • 9,50 € Na zalogi
  Naraven les bele barve, surov, 100% narejen v Italiji, je idealen material za kombinacije z našimi električnimi vrvmi. To grlo je narejeno posebej za 3XL vrv s premerom 30 mm. Komplet vsebuje termoplastike grlo E NEC-IMQ certificirano, objemko za kabel ter pokrov iz naravnega lesa.
 • 9,50 € Na zalogi
  Naraven les črne barve, surov, 100% narejen v Italiji, je idealen material za kombinacije z našimi električnimi vrvmi. To grlo je narejeno posebej za 3XL vrv s premerom 30 mm. Komplet vsebuje termoplastike grlo E NEC-IMQ certificirano, objemko za kabel ter pokrov iz naravnega lesa.
 • 8,40 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Naraven les, surov, 100% narejen v Italiji, je idealen material za kombinacije z našimi električnimi vrvmi. To grlo je narejeno posebej za 3XL vrv s premerom 30 mm. Les lahko pobarvate ali impregnirate v skladu z vašimi kreacijami. Komplet vsebuje termoplastike grlo E NEC-IMQ certificirano, objemko za kabel ter pokrov iz naravnega lesa.
Prikazuje se 1 - 12 od 12 artiklov

Nazadnje ogledano

Ni izdelkov

Meni