Ogrlice 

Tekstilni kabli so sedaj modni pribor: ročno izdelane zapestnice in ogrlice, 100% izdelane v Italiji. Nosite ali podarite Creative-Cables barve.

Prikazuje se 1 - 12 od 12 artiklov
 • 20,49 € Ni na zalogi
  Nosite novo linijo ročno izdelanih ogrlic iz kreativnih tekstilnih kablov Creative-Cables Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naš bleščeče črn RL04 kabel združi s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Infinity ogrlica je nastavljiva ter jo je možno nositi na različne načine. Izdelek je 100% narejen in sestavljen v Italiji.
 • 20,49 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Nosite novo linijo ročno izdelanih ogrlic iz kreativnih tekstilnih kablov Creative-Cables Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naš temno moder RM20 in temno siv RM26 kabel združita s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Infinity ogrlica je nastavljiva ter jo je možno nositi na različne načine. Izdelek je 100% narejen in...
 • 20,49 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Nosite novo linijo ročno izdelanih ogrlic iz kreativnih tekstilnih kablov Creative-Cables Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naš vijolični RM14 in črn RM04 kabel združita s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Infinity ogrlica je nastavljiva ter jo je možno nositi na različne načine. Izdelek je 100% narejen in sestavljen v...
 • 20,49 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Nosite novo linijo ročno izdelanih ogrlic iz kreativnih tekstilnih kablov Creative-Cables Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naša Whiskey RM22 in rjava RM13 kabla združita s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Infinity ogrlica je nastavljiva ter jo je možno nositi na različne načine. Izdelek je 100% narejen in sestavljen...
 • 20,49 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Nosite novo linijo ročno izdelanih ogrlic iz kreativnih tekstilnih kablov Creative-Cables Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naš gorčino rumen RM25 in oranžen RM15 kabel združita s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Infinity ogrlica je nastavljiva ter jo je možno nositi na različne načine. Izdelek je 100% narejen in...
 • 20,49 € Ni na zalogi
  Nosite novo linijo ročno izdelanih ogrlic iz kreativnih tekstilnih kablov Creative-Cables Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se pastelni antični pink RD61 in črtasti pink RD51 kabel združita s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Infinity ogrlica je nastavljiva ter jo je možno nositi na različne načine. Izdelek je 100%...
 • 20,49 € Ni na zalogi
  Temno siva RM26: odtenek barve ustvarja kroge Creative-Cables ogrlice. Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naš kabel združi s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Izdelki 100% narejeni in sestavljeni v Italiji.
 • 20,49 € Ni na zalogi
  Srebrna RM02, temno siva RM26 in temno modra RM20: tri sestavljeni odtenki barv ustvarjajo kroge Creative-Cables ogrlice. Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naš kabel združi s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Izdelki 100% narejeni in sestavljeni v Italiji.
 • 20,49 € Ni na zalogi
  Lan in antracit bombaž RD74 ter lan in antracit bombaž RD54: sestavljena odtenke barv ustvarjata kroge Creative-Cables ogrlice. Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naš kabel združi s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Izdelki 100% narejeni in sestavljeni v Italiji.
 • 20,49 € Ni na zalogi
  Bordo RM19 in rjava RM13: sestavljena odtenka barv ustvarjata kroge Creative-Cables ogrlice. Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naš kabel združi s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Izdelki 100% narejeni in sestavljeni v Italiji.
 • 20,49 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Vijolična RM14 in črna RM04: sestavljena odtenka barv ustvarjata kroge Creative-Cables ogrlice. Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naš kabel združi s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Izdelki 100% narejeni in sestavljeni v Italiji.
 • 20,49 € Ni na zalogi
  Gorčično rumena RM25, Whiskey RM22 in lesketajoča rjava RL13: tri sestavljeni odtenki barv ustvarjajo kroge Creative-Cables ogrlice. Zahvaljujoč umetniškemu delu Pig-oh iz Ferrarskih delavnic, se naš kabel združi s koščkom ročno oblikovanega oljčnega lesa. Izdelki 100% narejeni in sestavljeni v Italiji.
Prikazuje se 1 - 12 od 12 artiklov

Nazadnje ogledano

Ni izdelkov

Meni