Katalog

Dodatki za Creative-Tube 

Creative-Tube je veliko več kot preprosta cev! Izberite želeni premer in barvo, upognite Creative-Tube v različne oblike in ustvarite edinstveno stensko namestitev. Za to vam bomo ponudili našo paleto posebej izdelanih komponent!

Prikazuje se 1 - 9 od 9 artiklov
 • 19,20 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Z aluminijasto razdelilno omarico T-oblike s tremi izhodi lahko svobodno razvijate svojo domišljijo in jo povežete z 20 mm Creative-Tube, ustvarjajoč spektakularne inštalacije na stenah. Razdelilna omarica omogoča ločevanje žic in ustvarjanje dveh izhodnih poti za osvetlitev vsakega kota vašega doma ali delovnega mesta!
 • 24,00 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Z aluminijasto razdelilno omarico X-oblike s štirimi izhodi lahko svobodno razvijate svojo domišljijo in jo povežete z 20 mm Creative-Tube, ustvarjajoč spektakularne inštalacije na stenah. Razdelilna omarica omogoča ločevanje žic in ustvarjanje treh izhodnih poti za osvetlitev vsakega kota vašega doma ali delovnega mesta!
 • 0,20 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Kabelska sponka omogoča preprosto in enostavno namestitev sistema Creative-Tubes. Sponka za Creative-Tubes s premerom 16 mm ima zglajene robove, kar olajša vstavljanje cevi v sponko, ne da bi poškodovali material, s katerim je prevlečena.Pozor! Vijak in vtič ni vključen.
 • 0,20 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Kabelska sponka omogoča preprosto in enostavno namestitev sistema Creative-Tubes. Sponka za Creative-Tubes s premerom 20 mm ima zglajene robove, kar olajša vstavljanje cevi v sponko, ne da bi poškodovali material, s katerim je prevlečena.Pozor! Vijak in vtič ni vključen.
 • 7,00 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Kovinski zaključek je osnovna oprema za spajanje 20 mm Creative-Tubes z aluminijastimi razdelilnimi omaricami, s čimer se na steni ustvarijo očarljive inštalacije. Zaključek je izdelan iz kovine s pocinkanim finišem, vključno z vijačnimi sponkami, maticami, podložkami za navojno cev.
 • 5,70 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Kovinski zaključek je osnovni del opreme za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete in držala žarnice. Zaključek je izdelan iz kovine, kroma, vključno z vijačnimi sponkami, maticami, podložkami za navojno cev.
 • 5,70 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Kovinski zaključek je osnovni del opreme za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete in držala žarnice. Zaključek je izdelan iz kovine, bakra, vključno z vijačnimi sponkami, maticami, podložkami za navojno cev.
 • 5,70 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Kovinski zaključek je osnovni del opreme za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete in držala žarnice. Zaključek je izdelan iz kovine, medenine, vključno z vijačnimi sponkami, maticami, podložkami za navojno cev.
 • 5,70 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Kovinski zaključek je osnovni del opreme za spajanje 16 mm Creative-Tubes na rozete in držala žarnice. Zaključek je izdelan iz kovine z biserno črnim finišem, vključno z vijačnimi sponkami, maticami, podložkami za navojno cev.
Prikazuje se 1 - 9 od 9 artiklov

Nazadnje ogledano

Ni izdelkov

Meni