Najnoveše okrasne kletke za luči Creative-Cables

gabbione1
Predstavljamo vam šest najnovejših okrasnih senčil brez platna: Gem, Dome XL, Mercury XXL, Apollo XL, Sonar XL ter Darth XXL. Kletke so dostopne v beli, črni in pobakreni verziji in predstavljajo moderen stil pri oblikovanju Vašega doma.
Gem je kletka za svetilko moderne in prefinjene oblike. Zahvaljujoč zmerni obliki je primerna za katerikoli življenjski prostor, naj bo to kuhinja, dnevna soba ali točilni pult. Sonar je del Creative-Cables najnovejše trendovske linije senčil brez platna. S svojo odprto obliko velikih dimenzij, je kot nalašč za postavite v dnevno sobo ali v kuhinjo nad jedilno mizo.
Dome kletka vizualno razširi vaš življenjski prostor, naj bo postavljena v veliko prostorno sobo ali nad jedilno mizo. Ročno varjeni poligoni in širok razmik med njimi, daje kletki vtis prostornosti. Preizkusite jo v kombinaciji z našo zlato G125 led nitno žarnico. Apollo okrasna kletka za svetilko črne barve je kot nalašč za ustvarjanje elegantne in minimalistične svetilke.
Eksplozija poligonov - to je naša Darth XXL okrasna kletka za svetilko v črni barvi. Idealna za postavitev nad točilnim pultom in za kreiranje popolne razsvetlitvene inštalacije.


Objavljeno 2017-03-02 Novice

Kategorija blogov

Meni