Archet(To)

Archet(To) je Creative-Cables patentirana rešitev za ustvarjanje visečih svetilk. Imenovan je po svoji obliki (v italijanščini, "archetto" pomeni “mali lok”) in po njegovem izvoru, okrajšava (To) označuje Torino, italjansko mesto, kjer je Creative Cables ustanovljen.
Archet (To) je rojen v Achille Novarino, zasnovan v studio Albo Design in je v celoti izdelan v Italiji.

Potrebujete samo komplet za ožičenje!
Archet(To) hitro namestite s priloženim kompletom. Za delovanje ne potrebujete vtičnice v bližini: izberete samo Creative Cables kabel, kot sta Kača in SnakeBis in barvo, ki vam ustreza.

Najprej preglednost
Za Archet(To) ni težko najti lepega mesta, zahvaljujoč svoji lahki strukturi v prozornem polikarbonatu, enostavno ustreza vsakemu prostoru. Z izbiro nosilca z 2 navojnima obročkoma je mogoče montirati senčilo z največjim premerom 70 cm.

Prožnost
Archet(To) se prepogne, glede na težo, ki jo nosi: ohranja svojo prvotno obliko z utežmi do 100g in se spusti, da se prilagodi najvišjim utežem. Najvišja točka upogiba doseže skupno obremenitev 3,375kg.

Usklajeni dodatki
Razsvetljavo lahko prilagodite s kompletom za pritrditev nosilca, izdelanega iz naravnega lesa, izdelanega v Italiji, ki se lahko polira ali barva.

Objavljeno 2018-11-16 Novice

Kategorija blogov

Meni