Dobrodošli med Creative-Cables!

Naš cilj je, da strankam omogočimo, da izdelajo svetilko po svojemu okusu in potrebah. Velika izbira kablov in dodatnih delov vam omogoča, da sestavite svetilko, kot ste si jo zamislili.
Ne veste kje začeti, kajne? Pred vami je nekaj napotkov za lažjo izbiro!

Kabel, kjer se vse začne
Izključno izdelani v Italiji. Lahko jihi izberete po barvi, vzorcu, materialu in predvideni uporabi. Poleg barve, teksture in tkanine se kabli razlikujejo po funkciji: skupaj z klasičnimi kabli za osvetlitev boste našli tudi lanene kable, kable velikega preseka, kable za zunanjo uporabo in kreativne cevi. Isti kabel, se lahko uporablja v večih proizvodih: najdite vse izdelke, ki vsebujejo vašo najlubšo barvo z orodjem “barva kabla”.

Komponente
Glede na predvideno uporabo vaše svetilke, potrebujete rozeto, držalo za svetilko in žarnico, pa tudi nekaj manjših vendar osnovnih pripomočkov: stikala, vtičnice… To so majhne stvari, ampak ob enem želo pomembne! Ugotovili boste, da imajo posebne oblike, barve in obloge, ki jih je mogoče uskladiti med seboj in kabli.

Pripravljeni za uporabo
Kreativni kabli niso le DIY! Ta oddelek vključuje širok spekter izdelkov, sestavljenih in pripravljenih za uporabo. Potrebujete nekaj primerov?
● Spider: viseče svetilke s 5, 6 ali 7 obeski
● Posaluce, Fermaluce in Spostaluce: zbirka miznih, stropnih in stenskih svetilk iz kovine, lesa, porcelana, opremljena z žarnico!
● Kača: ožičenje je pripravljeno, da postane stropna, stenska ali namizna svetilka.

Žarnice
Za nas ima svetloba velik pomen: izdelek ni popoln brez prave sijalke! V tem poglavju, boste našli na stotine žarnic, ki se razlikujejo po tehnologiji, obliki in opremi. Poleg najbolj klasičnih, nudimo tudi posebne oblike XL žarnic.

Ideje za darila
Atelier Pig-oh je blagovna znamka (ustanovljena s strani naših zelo dobrih prijateljev), specializirana za leseni nakit: ustvarili so zbirko ogrlic in zapestnic iz kablov in oljčnega lesa, ki prihaja iz starih parketnih trakov.

Blog
Kadar uvajamo novo linijo izdelkov, boste v kategoriji “novice” našli objavo v spletnem dnevniku. V kategoriji “navodila” najdete navodila in videoposnetke, ki pojasnijo kako namestiti in uporabljati elemente Creative Cables! #BeCreative je zbirka najboljših stvaritev naših strank. Ko končate s svetilko, nam pošljite fotografijo na becreative@creative-cables.com ; če jo izbere naše osebje in prejeli boste bon v vrednosti 20 €!

Creative-Cables
Nismo sramežljivi, pa vseeno raje vidimo, da naši produkti govorijo namesto nas! V kategoriji Creative Cables govorimo o zgodovini podjetja, identiteti in osebah: ali ste dovolj radovedni, da odkrijete imena tistih, ki oblikujejo izdelke in jih sestavljajo? Še posebej smo ponosni na našo skupino strokovnjakov, usposobljenih za reševanje kakršnih koli dvomov o ponudbi Creative Cables, kjer vam pomagajo pri naročilih in sestavljanju produktov! Ne oklevajte, pokličite nas in poklepetajte z našo ekipo!

Objavljeno 2018-12-10

Kategorija blogov

Meni