10 idej, ki jih lahko najdete le pri Creative-Cables!

Izbor naših najzanimivejših izdelkov: 10 ekskluzivnih idej za razsvetljavo, ki jih lahko najdete samo pri Creative-Cables!

1-Archet(To)

Izdelan v Italiji, patentirana rešitev za ustvarjanje stranskih svetilk, ki jih lahko postavite kamor želite. Če ga želite uporabiti, ni potrebno imeti električne vtičnice: izberete samo napeljavo Creative-Cables, ki je že pripravljena na uporabo, na primer Snake ali SnakeBlis. Zaradi svoje lahke strukture v prozornem polikarbonatu, ki se upogiba glede na težo, ki je izpostavljena, se Archet(To) integrira z eleganco in diskretnostjo vašega prostora. Archet(To) lahko drži svetilko z največjim premerom 70cm.
-Idealno za: ljubitelje stekla in transparentnosti
-Dopolnite z: dodatkom za Archet(To)

2-Kabli za verigo luči

String lights so naš popolnoma prilagodljiv sistem razsvetljave za vrtove, balkone in terase. Z izbiro dodatkov (vtičem, kavljem, grlom, razdelilno omarico in stenskimi vodniki) lahko sestavite želeno linijo in namestite vire svetlobe, kjer jih potrebujete: na koncentrirani ali določeni razdalji, da osvetlijo določena območja, primer jedilno mizo. Lahko pa ustvarite tudi notranjo razsvetljavo!
-Na voljo v 14 barvah (Pastel, Fluo, Zigzag, Metal) 
-Idealno za: osvetlitev vrta in pisarne
-Dopolnite z: ljubezenskimi žarnicami, dragoceno svetlobo in prijetnim, romantičnim učinkom

3-Decentralizatorji

Decentralizatorji sten in stropov so majhni, a nepogrešljivi pripomočki za premik obesne svetilke, stran od vtičnice ali obešanja kabla s stropa, kiga blokira in prepričuje drsenje. Zahvaljujoč nevtralnim barvam jih je mogoče videti le, če projekt tako zahteva.
-Na voljo v dveh oblika, vsaka s tremi zaključki
-Idealno za: tiste, ki imajo radi svetlobno tehnologijo in DIY
-Dopolnite ga z: dolžino kabla v barvi, katero želite

4-Creative-Tubes

Ustvarjalne cevi so lahko veliko več, kot samo tube, prekrite s tkanino: zahvaljujoč kovinskim polnilom, ki tečejo po celotni dolžini cevi, lahko Creative-Tubes sprejmejo in ohranijo katerokoli obliko. Primerne so za uporabo na prostem!
-Na voljo v dveh premerih in petih barvah
-Idealno za: DIY svetilkein navdušence industrijskega oblikovanja
-Dopolnite z: dodatki za Creative-Tubes

5-Spostaluce

Spostaluce je stenska svetilka, narejena po meri: to je kovinski reflektor v šestih različnih izvedbah, katero lahko postavite kamor želite. Kovinska podlaga ima stranske luknje, tako da lahko zaporedno vežete več Spostaluce svetilk. Skupaj z tekstilnimi kabli lahko izbirate tudi med štirimi barvami, ki smo jih prej za vas izbrali ali pa izberete vašega najljubšega.
-Na voljo v šestih izvedbah
-Idealno za: tiste, ki iščejo edinstveno nočno svetilko
-Dopolnite z: žarnico s polovičnim poljem, usklajeno s Spotaluce

6-Pinocchio

Pinocchio je reštev za ustvarjanje visečih svetilk in stenskih svetilk! Narejen je iz 100% italijanskega bukovega lesa in je idealen za uporabo pri Snake ali SnakeBis. Roka je mobilna in jo je mogoče pritrditi na tri različne višine. Pinocchio vam omogoča montažo svetilk do največ 50cm premera: na primer, lahko izdelate alternativno klasičnim svetilkam za nočne omarice.
-Na voljo: v treh barvah
-Idealno za tiste, ki imajo radi skandinavski slog
-Dopolnite z: Snake ali SnakeBis

7-SnakeBis

Priprava za montažo žarnice, katero morate le vstaviti v električno vtičnico: lahko jo omijete okoli knjižne police, ograje stopnišča ali pa jo obesite na kavelj ali še bolje, decentralizatorja.
-Na voljo v 120 barvah
-Idealno za tiste, ki ne marajo fiksnih svetlobnih točk
-Dopolnite z: Pinocchio ali Archet(To)

8-Keramični Pajek

Zakaj bi imeli en lestenec, če jih lahko imate več? Keramični Pajek je kaskada barvmih kablov in žarnic: stropno svetilka, pripravljena za osvetlitev vsakega okolja- enakomerno in strateško. Ročno izdelane in okrašene rozete v Italiji, držala za svetilke E27 iz keramike, dajejo vtis prefinjene barve in so usklajene z električnimi kabli, prepletenimi z tkanino.
-Na voljo s 6 li 7 obeski
-Idealni za: moderne kuhinje s klasičnimi detajli
-Dopolnite z: Edison žarnico, ki daje dodaten vintage pridih

9-Set obeskov iz vrvi

Viseša svetilka z vidnim kablom, pridih pa dajejo navtične vrvi. Minimalistična, a daleč od hladne svetilke: vrvi in les lahko uporabite v spalnici ali domu s podeželskim pridihom.
-Na voljo v 14 kombinacijah
-Idealno za: mornarjevega prijatelja
-Dopolnite ga z: Smoky LED Globe G95 žarnico

10-Električni razdelilniki

Nič več belih vtičnic! Štiri vtičnice SCHUKO/10A za energetske tokove, optimizacijo prostora, ki ga zasedajo transformatorji, kabel s povečanim delom (1,5 mm²) je 100% izdelan v Italiji in je na voljo v petih dolžinah. Končno je vtič schuko opremljen z obročem, ki olajša priključitev in ekstrakcijo.
-Na voljo v 24 barvah
-Idealen za: tiste, ki želijo imeti barvito delovno površino
-Dopolnite z: Posaluce, idealno namizno svetilko

Objavljeno 2019-01-17

Kategorija blogov

Meni