https://www.creative-cables.si/4_creative-cablesBPDECLF3


EIVA ELEGANT viseče svetilo s tekstilnim kablom, Ellepì senčilom stropno rozeto in grlom z IP65 vodoodporno silikonsko zaščito

personalizza Customise

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

58,80 €

- +

Iščete primerno svetilo za večerje na palubi? Potrebujete osvetlitev verande? Si želite ustvariti edinstveno ambientalno svetlobo na vrtu? Z visečimi svetili EIVA, z zanesljivim in vodoodpornim ter varnim proizvodom italijanskega porekla lahko končno spremenite izgled vaših zunanjih prostorov.

Viseče svetilo s senčilom je opremljeno z EIVA silikonskim grlom in stropno rozeto: visoko kakovostne komponente z IP65 zaščito pred dežjem in vodo so v celoti zasnovane in patentirane s strani Creative-Cables.

Zahvaljujoč preprostemu in minimalističnemu dizajnu senčila Ellepì iz dibond plošče lahko ustvarite sodoben izgled v kateremkoli okolju. Izberite končno obdelavo senčila tako, da bo kar najbolje ustrezala vašim željam: aluminijastega za ljubitelje industrijskega stila, črnega in belega za tiste, ki si želijo enobarvno svetilo – izbirate lahko med mat ali sijajno stranjo, ali pa se odločite za dvobarvno različico mat bakra in medenine za bolj vintage izgled ali pa zato, da lahko spremenite videz, kadarkoli se vam zahoče.

Rozeto tega svetila lahko namestite na strop ali steno, kar vam omogoča, da svetilo povežete z obstoječo električno napeljavo, s pomočjo stropnega nosilca pa določite mesto, kjer želite, da bo vaše viseče svetilo nameščeno.

Svetilo je že pripravljeno za montažo in ga lahko kupite skupaj z žarnico: izbrali smo LED žarnico G125 s transparentnim steklom in dolgo žarilno nitko, če pa si želite drugačnega izgleda lahko izbirate med 200 različnimi LED žarnicami, ki so na voljo v naši ponudbi.

Vsa Creative-Cables svetila so bila zasnovana in sestavljena v Italiji in so CE testirana in certificirana na podlagi najstrožjih standardov s strani neodvisnih laboratorijev; še en razlog več, da se odločite za kakovostne izdelke Creative-Cables.

More details

 
Podatki

Zunanje viseče svetilo sestavljajo:
500 cm kabla 2x1.00 iz neoprena za zunanjo uporabo, IP65 v izbrani barvi
1 silikonska rozeta, IP65 v izbrani barvi
1 EIVA E27 IP65 grlo z navojnimi obročki za senčilo
1 silikonski pokrov za grlo, v izbrani barvi
1 nosilec s kompletom za pritrditev na steno/strop
1 Dibond® Ellepì senčilo v izbrani barvi ø 400 mm H 3 mm

LED žarnica [Ref. DL7001100DA], Globe G125, transparentno steklo, z dolgo žarilno nitko, E27, Ø 125 mm H 178 mm, 220/240V, 4W, Razred A+, 2200 K, 400 lm, Zatemnitvena

Proizvedeno v Italiji.

 
Več podatkov
MoodColorful, Modern
SistemEIVA
ZaščitaIP65
MaterialSilikon
VtičnicaE27
SijalkaNe
SenčilaZa senčilo
SmartNe
Število svetlobnih točk1
Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

26 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni