Filters (4 products)

Sijalka

Price

0 € - 60 €

Končna obdelava

Material

Vtičnica

Zatemnitev

Mood

Svetilnost v lumnih

460 Lm - 470 Lm

Barvna temperatura

2700 K - 2800 K

Smart

S14 sijalke

Prikazuje se 1 - 4 od 4 artiklov
 • 12,00 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Patentirano esse14 grlo za LED sijalke navoja S14d. Majhno grlo, ki se namesti na strop ali steno brez uporabe stropne rozete.Izdelano v Italiji, primerno za majhne svetlobne dizajne z zaščito proti vlagi IP44. Svetilo lahko kupite z 50 cm linijsko sijalko ali katero koli drugo sijalko navoja S14d iz naše ponudbe.
 • 44,20 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Ekskluzivni Spostaluce esse14 stensko svetilo z žarnico in navojem S14d .Nosilec uporabite tam, kjer potrebujete izvor svetlobe.Grlo je izdelano v Italiji in patentirano s strani Creative-Cables. Na voljo je v sedmih različnih barvnih odtenkih, vse od klasične bele do temnega marmorja.
 • 40,00 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Predstavljamo vam viseče svetilo esse14 za linijske sijalke. Izdelajte elegantno in unikatno svetilko po meri.Na voljo v različnih odtenkih: bela ali črna, ter dva odtenka lesa.
 • 145,10 € Na zalogi v centralnem skladišču
  Fermaluce Syntax je stensko svetilo zasnovano s Syntax® revolucionarnim grlom s S14d priključkom, ki omogoča enostavno uporabo raznolikih cevastih žarnic.Dizajn Fermaluce Syntax je idealna kombinacija funkcionalnosti in estetskega izgleda, ki vam omogoča nešteto možnosti kombinacij in raznolikih rešitev.Zahvaljujoč fleksibilnemu vratu, lahko svetilo...
Prikazuje se 1 - 4 od 4 artiklov

Kolekcija svetilk s S14, najmanjšim in najelegantnejšim grlom za sijalke S14d na svetu, je idealna za tiste, ki iščejo edinstvene svetlobne rešitve...

Preberi več

Meni