Voda še nikoli ni bila naravno okolje za svetlobo. Do danes. Ustvarite osvetlitev na prostem z zagotovljeno kakovostjo Creative-Cables.

Zakaj izbrati EIVA?

ODPORNA PROTI VODI IN DEŽJU

Sestav EIVA je prva zunanja veriga za svetilke E27 IP65 na svetu : zahvaljujoč posebnega izolacijskega gela znotraj in nepremočljivo membrano za žarnico, je to grlo za žarnice v popolni varnosti prenese dež in nevihte

NAMENJEN ZA ZUNANJE PROSTORE

Sistem osvetlitve EIVA je zasnovan, izdelan in patentiran s strani Creative-Cables in vam bo omogočil osvetlitev zunanjih prostorov, vašega vrta , terase ali zunanjega sedežnega prostora vaše restavracije ali bara.

100% PRILAGODLJIVO

Posamezne komponente lahko kupite za ustvarjanje osvetlitve na prostem ali pa nas samo prosite, da za vas ustvarimo svetilko in jo prejmete že pripravljeno za namestitev . Vsak element je mogoče izbrati, spremeniti in kombinirati glede na vaše potrebe.

Fermaluce EIVA

SVETILKE PRIPRAVLJENE ZA NAMESTITEV

Zahvaljujoč EIVA sijalkam lahko spremenite videz vaših zunanjih prostorov z izdelkom narejenim v Italiji, ki je popolnoma odporen na vodo. Vsaka svetilka je izdelana iz silikonske komponente mehke na dotik in je na voljo v različnih barvah. Spremenite dolžino kabla , dodatkov in barvnih kombinacij, da ga prilagodite glede na vaše potrebe. Razpoložljivi modeli so:

  • Prenosne zunanje verige, znane tudi kot Snake, na voljo v Pastel ali Elegant kolekciji , z vidno žarnico ali senčilom, ki jo lahko v celoti prilagodite z uporabo KONFIGURATORJA.
  • Stenske svetilke, Fermaluce iz kolekcij Pastel ali Elegant, z vidno žarnico ali senčilom. Idealna kot funkcionalna osvetlitev za teraso ali kopalnico.
  • Enojne obeske svetilke iz območja Pastel ali Elegant, z vidno žarnico ali skupaj s senčilom. Vsako različico lahko kupite tudi skupaj z nosilcem, kot nalašč za tiste, ki imajo stenske luči, vendar sanjajo o stropni svetlobi.

Stropna rozeta ali čep?

Za začetek lahko izberete stropno rozeto ali čep. Z enojno luknjo EIVA IP65 soft-touch stropne rozete lahko ustvarite popolnoma vodoodporne stenske svetilke ali garland luči. In na vlago odpornim IP44 čepom, lahko ustvarite vtikače svetilke, ki se lahko uporabljajo kadarkoli in kjerkoli želite.

IZBERITE DRŽALO SVETILKE

Iz črne ali bele barve termoplastike so grla EIVA 1 ali 2-smerna. Svetilka odporna na vodo. V enotni vstopni različici jih lahko kupite v goli različici ali z mehkim na dotik silikonskim pokrovom, ki je na voljo v dveh oblikah in več barvah.

POVEŽI VEČ SVETILK

Če želite osvetliti več točk v vašem zunanjem prostoru, izkoristite EIVA 3, IP65 T-joint za 100% vodoodporne širokoobmočne dekorativne instalacije. Ustvarite verigo, pridružite se več vejam ali ustvarite mrežo: odločite se za konfiguracijo in razdaljo svetlobnih točk.

Eiva-3, zunanji razdelilnik s 3 izhodi in IP65 zaščito

IZBERITE KABEL

Zunanji kabli Creative-Cables so zasnovani tako, da omogočajo ustvarjanje varne zunanje osvetlitve, prilagojene vašim potrebam, ki so odporne na vodo in dež. Izbirajte med naravnimi materiali, kot sta Juta in Lan ali svetle barve svilenega efekta, ki vam dajejo vašim zunanjim svetilkam edinstven dotik.

BITI NAVDIHNJEN

EIVA PASTEL

iva-3, zunanji razdelilnik s 3 izhodi

Snake EIVA Swing

EIVA PASTEL

EIVA ELEGANT

Fermaluce EIVA


Meni