Filè je sistem Creative-Cables, zasnovan za kreiranje čudovitih rešitev stenske ali stropne razsvetljave! Ploščati kabli v raznolikih odtenkih, visokokakovostne lesene komponente proizvedene v Italiji; s Filè lahko ustvarite praktično in kreativno razsvetljavo!

Zakaj izbrati Filè

ENOSTAVNO

V samo nekaj korakih ustvarite osupljivo svetlobno instalacijo: s File sistemom pozabite na težave pri povezovanju grla z električnim kablom!

IZDELANO PO MERI

Ustvarjajte in rišite po stenah z električnimi kabli, v več kot 20. različnih barvah in z lesenimi komponentami, ki so proizvedene v Italiji: kreirajte opazno osvetlitev na podlagi vašega dizajna in vaših želja.

ODPORNO NA VLAGO

Zahvaljujoč IP44 zaščiti lahko z File sistemom osvetlite tudi kopalnice in kuhinje!

Kompleti kits

KOMPLETI, PRIPRAVLJENI ZA UPORABO

Ali želite na izviren način osvetliti in okrasiti steno ali pa potrebujete na hodniku več kot samo eno svetilo? Kompleti komponent Filè System so prava rešitev za vas; vsebujejo vse potrebne elemente za ustvarjanje razsvetljave po vaših željah, izberite le želeni odtenek kabla in žarnice z navojem E27, ki ustrezajo vašemu okusu!

PERSONALIZIRANE REŠITVE

USTVARITE LASTNO SVETLOBNO INSTALACIJO NA STROPU ALI STENI

1 - ROZETE

Neglede na to, ali boste začeli vašo svetlobno kreacijo iz osrednje točke ali pa iz točke, kjer boste namestili decentrilizator, vam bo nabor Filè rozet omogočil, da ustvarite linearne ali kreativne dizajne na stenah in stropih, glede na vase želje.

2 - KONFIGURACIJA SVETLOBNIH TOČK

Filè grla ne potrebujejo ožičenja: osnovana so tako, da se “zagrizejo” v kabel na kateremkoli mestu in vam tako omogočajo, da ustvarite tako stenske kot viseče svetlobne točke/izpuste. Izvedba v lesu je kot nalašč za kombinacijo z E27 žarnicami, metem, ko vam termoplastična grla z navojnimi obročki omogočajo, da svetilom dodate senčila.

3 - VODILA ZA KABLE

S pomočjo vodil za kable lahko svojim instalacijam dodate razgibane oblike in po volji povezujete grla oziroma izpuste med seboj ali da vašo instalacijo po želji razvejate.

4 - KONČNI NOSILEC

Z lesenim zaključnim nosilcem za kabel boste zaključili vašo kreacijo: nosilec vam omogoča, da konec ploščatega kabla pritrdite tako na strop kot na steno.

5 - BARVNI KABLI

Enobarvni ali vzorčasti, oblečeni v juto, bombaž ali v videzu svile: Izbirajte med več kot 20. različnimi odtenki ploščatega kabla, ki kar najbolje ustreza vašemu stilu in ustvarjate nova svetila s pomočjo Filè Sistem.

6 - DOKONČAJTE VAŠO KREACIJO

Na tej točki samo še zaključite vašo kreacijo: izberite senčilo, ki kar najbolje ustreza vašemu stilu in željam izmed več kot 100 različnih modelov, ki so na voljo in izberite izmed 200+ dizajnerskih žarnic iz našega kataloga!

DOBITI NAVDIH

Leseno grlo E27 za verigo luči

Fermaluce Filè nastavljivi reflektor

Filé System komplet Wiggle

Filé sistem komplet za izdelavo verige luči


Meni