Sistemi za linijske S14d sijalke

S14 linijska LED svetila so odlična za uporabo na stenah in stropovih. Zahvaljujoč Creative Cables ekskluzivni rešitvi, jih sedaj lahko uporabimo tudi kot viseča svetila. 

Stenska in stropna grla Esse 14

Zavita, majhna in dizajnerska – dodajte obike vaši kreaciji. Za uporabo ne potrebujete stropne rozete, grla namestite direktno na strop ali steno. Ekskluzivna rešitev Creative- Cables, z zaščito proti vlagi IP44 (pri uporabi sijalk dolžin 30 in 50cm).

Syntax® grla

Linijske sijalke z navojem S14d se sedaj lahko uporabijo tudi kot viseča svetila, ali pa kot stenska gibljiva z uporabo nastavljivih cevi.

Esse14 grlo za viseča svetila s S14d navojem

Blago, ki ga imamo na zalogi v Slovenije, je usuale delvetano v roku 1-4 dni po prejemu palatza. Al momento, nello zalogi nimamo blaga in slovenskem storjesu, je dobava za article okvirno 7-14 dni.

Sestavljena svetila

Osvetlite kuhinjske poličke, slike ali ogledala, dodajte hodniku ritem in kreirajte viseče kompozicije z našimi že sestavljenimi svetili.

SPOSTALUCE

Perfekten, klasičen dizajn linijskih LED svetilk, za uporabo na hondikih in večjih prostorih.

SUSPENSIONS

Sedaj so na voljo tudi linijska viseča svetila, nova rešitev osvtlitve pri Creative-Cables!

FERMALUCE

Dizajn s katerim lahko eksperimentirate s funkcionalno in dekorativno osvetlitvijo prostorov.

Linijske LED sijalke

Naša grla ne bi bila tako atraktivna in prepoznavna brez Creative-Cables linijskih sijalk! So energijsko učinkovite, dolgoobstojne in zopet zelo popularne. Minimalističen dizajn sijalke z zlatim, srebrnim, prozornim ali belim steklom, v treh različnih dimenzijah, z možnostjo zatemnitve.

Navodila za montažo S14

Kreiraj svojo S14 svetilo

Naši predlogi

Esse14 viseče svetilo

LED linijska sijalka S14d

Esse14 stensko ali stropno grlo S14d

Esse14 stensko ali stropno grlo z LED S14d sijalko


Meni