Ustvarite svojo lastno svetlobno instalacijo z Creative-TUBES

Creative-Cables Tubes system ja kombinacija estetske cevi oblečene v tekstil z praktičnostjo ustvarjanja nadometnih stenskih sistemov, pri katerih vas ne rabi skrbeti, da boste imeli opravka z plastičnimi trdimi kabelskimi kanali in kovinskimi cevmi.

Tubes je veliko več kot le kanal!

Poiščite navdih

Kovinsko senčilo Harbour

Creative Tube

Kovinska razvodna doza s šuko vtičnico

Creative Tube

Kovinska razvodna doza s petimi izhodi

Single pendant lighting

Kovinska razvodna doza s stikalom

Creative tube

S14 Bulb

Želite namestiti sistem izpostavljene električne napeljave Tubes, vendar ne veste, kje začeti? Ni problema!

"Osvetli" je tu, brezplačna funkcija Creative-Cables, s katero vam bodo naši strokovnjaki pomagali najti rešitve, prilagojene vašim potrebam. Dosegite popolne rezultate, bodisi prek spleta v udobju svojega doma bodisi osebno v eni od naših trgovin.

USTVARITE SVOJ OSEBNI SISTEM

1 - BARVNI DELI

S Creative-Tubes lahko ustvarite vizualni sistem, ki odraža slog vaših prostorov. Izbirajte med cevmi v različnih tekstilih prevlekah, glede na to, kakšen efekt želite doseči; svetle ali živahne barve, vzorčaste ali bolj umirjene tone.

2 - DIZAJN NA STENAH IN STROPOVIH

Vsako Creative Tube lahko modelirate glede na vaše potrebe tako, da dobesedno oblikujete svoj vizualni sistem na stropih in stenah. Da ustvarite tršo konstrukcijo uporabite objemke/sponke za fiksiranje cevi na podlago.

3 - PERSONALIZIRAJTE VAŠO OSVETLITEV

Z veliko paleto dodatkov boste svoj sistem osvetlitve lahko prilagodili vašim dnevnim potrebam; izpopolnite ga z dodajanjem vtičnic in stikal.


4 - DOKONČAJ SVETILKO

Ko ste izbrali vse potrebne glavne komponente se lahko osredotočite na dokončanje vašega novega svetila. Za piko na i dodajte enega izmed 100 senčil, ki so na voljo na naši spletni strani ali pa izberite žarnico z navojem E27 ki bo popestrila vaš zunanji prostor.

Meni