SPOSTALUCE: Ustvarite svetlobo kjerkoli si želite

Namestite stropne in stenske luči in si ustvarite individualen sistem osvetlitve.

NOV NAČIN OSVETLITVE PROSTOROV

S svetili Spostaluce lahko ustvarite unikatne in funkcionalne svetlobne rešitve, ne da bi bili omejeni na obstoječo električno napeljavo. Kabel in stropna rozeta s stranskimi izpusti vam omogočata, da montirate vsako svetilo točno tam, kjer ga potrebujete.

KONFIGURIRAJTE VAŠ SPOSTALUCE SYSTEM

01. Pričnite z številom svetil

Izberite število svetil, ki jih želite namestiti ( od 1 do neskončno!) in jih konfigurirajte v skladu z vašimi potrebami. Si želite svetilo izključno z žarnico ali bi mu raje dodali senčilo? Bi želeli, da so vaša svetila fiksna ali imate raje taka, ki imajo nastavljiv vrat.

02. Izberite svoj slog

Izberite Spostaluce svetilo v želeni kovinski izvedbi oziroma v stilu, ki ustreza vašim željam in ga povežite z izbranim okroglim tekstilnim kablom.

03. Zaključite svojo kreacijo

Dodajte stikala in vtikače, da boste lahko svetilo priključili na električno omrežje prek vtičnice, in dopolnite svoja svetila z žarnicami in senčili Creative-Cables.

Želite izdelati lasten sistem za premikanje svetlobe, vendar ne veste, kje začeti?

S pomočjo brezplačne storitve "Osvetli" podjetja Creative-Cables ni težav. Skupaj bomo zasnovali rešitev, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam in vašemu slogu, neposredno na spletu ali v eni od naših trgovin.

KUPI NAVIH: IDEJE ZA NAKUP

Spostaluce

Kovinska svetilka Spostaluce

Spostaluce in metallo


Meni