Prednosti B2B strank

Ste arhitekt ali oblikovalec notranjosti? Ali imate trgovino ali spletno trgovino, posvečeno svetu notranje opreme? Ali želite prenoviti svoje prostore ali v pisarnah dati novo življenje? Za profesionalne potrebe ponujamo posebne storitve s posebnimi popusti!

Perchè scegliere creative-cables


Izbira

Ponujamo vam na stotine kablov s certifikatom IMQ-HAR ali UL, izdelanih v Italiji, ki jih dopolnjujejo različni dodatki za razsvetljavo in visokokakovostne žarnice, s katerimi lahko ustvarite na tisoče kombinacij. Naš asortima se redno pregleduje, da se določi ali se ujema s trenutnimi svetlobnimi trendi.

Assemblaggio dei componenti di illuminazione


Izbor

Sestavimo in certificiramo lahko skoraj vse naše izdelke, da ustvarimo svetila glede na vaše želje tako, da so pripravljena za uporabo in jih je potrebno le še namestiti in vklopiti. Navedite komponente, ki jih potrebujete in se obrnite na nas, da vam bomo pripravili najboljšo ponudbo, s popusti v primeru večjih količin. Več kot kupite, več prihranite.

Personalizzazione delle lampade


Prilagoditi potrebam kupca

Pri Creative Cables je vse mogoče. Radi preučujemo vaše ideje in spodbujamo vašo ustvarjalnost: če je tisto, kar ste si zamislili izvedljivo, lahko to uresničimo. Smo proizvajalci, zato nas vprašajte, ali lahko ustvarimo, kar potrebujete.

Servizio al cliente


Podpora kupcem

Naša B2B spletna stran je na voljo 24/7. Poleg tega ima vsaka B2B stranka podporo s strani vodstva, ki vam nudi pomoč skozi celoten proces prodaje.

Gestione della logistica


Logistika

B2B naročila kateregakoli obsega je mogoče pripraviti v 5 delovnih dneh, kar 80% naših naročil pa je odposlanih v 48. urah. Dosegli smo raven učinkovitosti, da lahko prejmete kar potrebujete, ko to potrebujete. Za posebne izdelke, oziroma izdelke po meri lahko ocenimo približen čas izvedbe, da zagotovimo vse informacije, ki jih potrebujete za ustrezno izvedbo B2B naročil.

Materiali per il punto vendita


Prodajni materiali

Pripravili smo komplete izdelkov in razstavnih vzorcev. Kotni razstavni paneli so namenjeni prikazu široke izbire izdelkov v vašem razstavnem prostoru oziroma trgovini, kot tudi v namen povečanja prodaje s pravilnim prikazom številnih možnosti svetlobnih instalacij, ki jih lahko ustvarite s komponentami Creative-Cables.

ŽELITE POSTATI B2B KUPEC? PIŠITE NA


Meni