ZUNANJA RAZSVETLJAVA

Kako osvetliti vaš vrt?

Ne glede na velikost vašega vrta lahko sedaj ustvarite prilagojen sistem razsvetljave. Kako? Z zunanjimi svetili Creative-Cables!

With us Kreirate lahko:/p>

  • prilagojeno in trajno svetlobno inštalacijo z patentiranim zunanjim sistemom EIVAki smo ga zasnovali za osvetlitev katerega koli zunanjega prostora. Stopnja zaščite IP65 komponent  (rozete, grla in T-spoja) jih bo zaščitila pred vodo, vlago in prašnimi delci!

  • enostavno osvetlitev prostora z LUMET-om, prilagodljivim sistemom verige luči s stopnjo zaščite IP44. Izbirate lahko med barvami in dolžinami kabla, ter številom sijalk.

- Preverite našo ponudbo -

Kako osvetliti verando?

Bi želeli popestriti videz vaše verande?

Poleg osvetlitve lahko sistem EIVA uporabite tudi kot dekorativni element! Vodoodporna svetila EIVA nudijo več možnosti uporabe:

  • kot stenska svetila ki jih lahko namestite nad vhodna vrata ali kot dekorativna, ki vam bodo pričarala intimno vzdušje v poletnih mesecih. Ne pozabite, komponente svetil lahko poljubno prilagodite vašemu stilu zunanjega pohištva in barvi fasade.

  • kot viseča svetila, za stropne in stenske izpuste z uporabo stropnih nosilcev. Tako lahko izpuste prilagodite in uporabite svetilo na poziciji, kjer potrebujete svetlobo!

  • premična svetila. Zakaj pa ne?! Svetilo EIVA SNAKE lahko premikate po prostoru in jo pozicionirate kjer koli želite. Je odlična rešitev za najemnike stanovanj, popotnike in za vse tiste, ki nenehno posodabljate vaše prostore!

Kako osvetliti teraso?

Terasa, velik balkon in pergola, ponujamo vam osvetlitev, prilagojeno za vaš prostor. Pri načrtovanju vam bodo v pomoč spodnji odgovori na vaša najpogostejša vprašanja:

  1. Iščete stalno ali začasno rešitev? LUMET in EIVA Snake sta popolna za začasne električne inštalacije. V primeru, da bi želeli uporabiti obstoječe dovode elektrike, pa vam predlagamo uporabo sistema EIVA s stropno rozeto.

  2. Eno ali več svetil? S komponentami EIVA lahko razporedite svetlobo, kjer jo potrebujete. Glede na površino in razporeditev zunanjega pohištva je potrebno razmisliti, koliko svetlobe potrebujete, od tega je odvisno tudi število svetilk.

  3. Koliko prižigališč imate?Glede na vezavo električne inštalacije, določimo število svetil. V primeru ene stropnega ali stenskega se bodo vsa svetila vezana na to stikalo prižigala istočasno - v primeru večih sijalk svetujemo uporabo zatemnilnika.

  4. Kako začeti? Z našimi sistemi lahko prilagodimo svetlobo vsakemu prostoru. Za dolgotrajne rešitve sta pomembna dodelan načrt in želje naročnika (stil, barvne kombinacije in učinek, ki ga želimo doseči).

- Preverite našo ponudbo -

Brskajte po asortimanu EIVA in LUMET, tudi ko ste brez povezave!


Meni