Creative Flex gibljiva cev je sistem luči za ustvarjanje samostojnih ali razvejanih luči vseh oblik in zaključkov, ki jih vasa domišljija lahko ustvari.

Je upogljiv in nastavljiv, na voljo v 3 dolžinah, da daje obliko vsaki svetlobni zahtevi. Izbirate lahko med 15 različnimi tekstili in med 5 različnimi objemkami.

Kar prilagodljivo, se vam ne zdi?

15 Tekstilov

Različni tekstili so dizajnirani, da ustrezajo v vsako okolje. Prepričani smo, da boste nasli takšnega, ki odgovarja vašemu stilu – obožujemo kreativo!

5 Objemk

Da dokončate vašo Creative Flex gibljivo cev smo zasnovali 5 različnih objemk, ki se lepo podajo k izbranem tekstilu.

3 Dolžine

Ne glede na vaše potrebe po osvetlitvi smo prepričani, da jih z Creative Flex gibljivimi cevmi lahko izpolnite.

Oblikujte svoje ideje s Flex 30 cm!

Uporabite Flex 30 cm za osvetlitev vaših bralnih kotičkov, pa naj gre za vaš najljubši fotelj, kavč ali posteljo.

Oblikujte svoje ideje s Flex 60 cm!

Vaše sobe ne bodo imele več praznih sten s Flex 60 cm. Predstavljajte si občudovanje svojih prijateljev, ko vidijo, da so stene vaše dnevne sobe osvetljene z vašimi kreacijami.

Oblikujte svoje ideje s Flex 90 cm!

Vaše ideje so brezmejne in ne bodo imele več meja s Flex 90cm. Predstavljajte si, da spite pod zvezdnatim nebom v udobju lastne postelje ali da navdih najdete ob pogledu na strop, ki ga osvetljujejo vaše kreacije. To je le nekaj predlogov... pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot!

Povežite Creative Flex z našimi drugimi komponentami in oblikujte svojo svetiloali pa samo izberite eno od naših že sestavljenih kreacij s Creative Flex gibljivo cevjo.

Flex lamp 30

Flex lamp 90

Flex lamp 60


Meni