Originali Creative-Cables

Nekateri jih pravijo barviti tekstilni kabli, drugi jim rečejo kabli prekriti s tekstilom, spet tretji jim enostavno rečejo barvni kabli. Res pa je, da jim že več kot 10let pravimo Creative- Cables.

Kaj jih naredi posebne?

Made in Italy

So 100% izdelani in zasnovani v Italiji. Vse od industrijskega postopka izdelave PVC kabla do fine izdelave tekstilov.

Kvaliteta!

Tehnične specifikacije naših kablov vedno ustrezajo vsem HAR in UL predpisom, in so pod konstantnim nadzorom. Uporabljamo edinstvene barvne palete naših italijanskih proizvajalcev.

Fleksibilnost

PVC v naših kablih ima posebno formulo, ki poveča fleksibilnost kablov in preprečuje izbokline. Kabli imajo garancijo od površine (tekstila), vse do notranjosti.

Izbira

barv in tekstilov je ena izmed večjih na svetu. Različni materiali od poliestra do naravnega lana, bombaža in jute, v kombinaciji z rajonom so naša zvrst. Poleg tega, nudimo specialne linije, kot je Marlene linija, nežna kot peresce.

Kabel... tisti, najlepši!

Že od leta 2012 je naše poslanstvo: kablom dati nov in zanimiv izgled!

UNIKATNI KABLI

Naši legendarni električni kabli, prekriti z barvnimi tekstili. Na voljo so v različnih oblikah (okrogli ali zaviti) in različnih materialih (rajon, lan, juta, bombaž). Za vas smo izdelali tudi mešanice, da bo izgled svetilke še zanimivejši! Matirani, gladki, z bleščicami ali kosmati? Trudimo se ugoditi vašim zahtevam in željam po barvnih kombinacijah.

TM08

RC23

TM05

RC04

ERM43

VRVI

Električni kabli v vrveh so na voljo v 16, 24 in 30mm, s presekom 3x0,75mm. Izbirate lahko med materiali, kot so: lan, juta, bombaž.

Corde 3XL

3XL električna vrv, električen kabel 3x0,75

2XL prepleten električni kabel iz jute in bombaža 2x0,75

2XL električna vrv, električen kabel 3x0,75

2XL prepleten električni kabel iz jute 2x0,75

KABLI ZA VERIGE LUČI

Moderna tehnologija z brezčasnim slogom. Naši ploščati kabli za verige luči, so idealna rešitev za popestritev vašega vrta in terase (Lumet verige) in notranjosti (Filé sistem).

Električni kabel za verigo luči v sivi barvi CM03

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

Električni kabel za verigo luči v temno zeleni CM21

Električni kabel za verigo luči v zlati barvi CM05

ZUNANJI KABLI

Kabli, ustvarjeni za težke pogoje, kot so umazanija, dež in temperaturne spremembe. Zahvaljujoč dvojni gumijasti izolaciji, so ti odporni na temperature od -25° do +60°C. Na voljo so v različnih barvah in tekstilih.

SN04

SX08

SN06

SM04

SN06

KABLI DEBELEJŠEGA PRESEKA

Kdo pravi, da profesionalna inštalacija ne more biti funkcionalna in lepa hkrati? Pri Creative-Cables smo za to ustvarili kable z debelejšim presekom za vsako inštalacijo, ki potrebuje visoko napetostno energijo: na voljo v vseh barvah, zavite in okrogle oblike.

ŠE VEČ!

Ker se trudimo združiti funkcionalnost in dizajn, smo za vas pripravili več načinov ustvarjanja električne napeljave. Spoznajte se s Creative Tube sistemom, Creative Flex gibljivimi cevmi, ter ostalimi podaljševalnimi cevmi za ustvarjanje svetil po meri.


Meni