Izberite pametno, s pametno razsvetljavo!

Zadali smo si novo nalogo: olajšati življenja, z vsako sijalko posebej!Popestrite svetilo s sistemom “pametni dom”, z uporabo Wi-Fi sijalke ali rozete.


Zakaj izbrati Creative-Cables?

Vrhunsko udobje v vsaki sobi in ob vsaki priložnosti 

Udobno počivate na kavču in se vam ne ljubi vstati? Zatemnite svetilo z enostavnim gibom roke.

Izboljšajte varnost, ko vas ni doma

Pametna osvetlitev je enostavna rešitev za odganjanje vlomilcev. Vklopite luči na daljavo!

Prihranite elektriko (in denar)

Vsem se nam je že zgodilo, da smo v naglici odhiteli od doma in pozabili ugasniti svetilo. Sedaj boste lahko prižgane sijalke izklopili na daljavo.

Kje začeti?

Vse kar boste potrebovali na začetku je brezžično omrežje. Nato nanjo povežete pametno napravo preko omrežja ali aplikacije. Naše artikle (sijalke in rozete) se lahko kontrolirajo preko Smart Life aplikacije (App Store / Play Store). Prenesite aplikacijo in sledite navodilom Smart-World.

Poenostavite si osvetlitev z izbiro pametnih sijalk in rozet. Nadzorujte jih na daljavo z uporabo aplikacije, kot sta Alexa ali Google home.

Predstavljajte si, da lahko zatemnite luči v dnevni sobi, medtem ko se film že začenja, vi pa ste že udobno nameščeni na kavču, ali pa s preprostim glasovnim ukazom prižgete luč v kuhinji, medtem ko ste osredotočeni na recept, ki je tako naporen, da ga ne morete prekiniti niti za trenutek.

To (in še veliko več) vam omogočajo žarnice in svetilke z wifi, ki jih je mogoče programirati in upravljati na daljavo prek pametnih telefonov in naprav, kot so glasovni pomočniki in pametni zvočniki, npr. Alexa ali Google. Internetno povezane rešitve, ki ne potrebujejo fizičnega stikala in ponujajo veliko več možnosti - v smislu intenzivnosti svetlobe in barvne reprodukcije - kot preprosta svetilka.


Kaj nudi pametna osvetlitev?

Sklopite ali vklopite sijalko, ko jo potrebujete. 

Organizirajte osvetlitev, glede na vaše potrebe.

Regulirajte sijalko in tako zmanjšajte ali povečajte svetilnost.

100% Pametne Wi-Fi sijalke

Močna, hladna svetloba ali topla in nežna?  S pametno sijalko ne potrebujete izbirati. Prilagodite jo vašemu razpoloženju in potrebam. Še bolje, sijalke so kompatibilne z vsemi svetili, za to bo izbira še enostavnejša.

Pametne rozete za vaše svetilo

Premišljujete o svetilu z večimi izpusti, morda 6, 8 ali 10 sijalkami? Ob enem pa ne najdete sijalke, ki bi ustrezala vašim potrebam. Potem so SMART komponente prave za vas!

Rozeta Smart

Led Smart Wi-Fi G125

SMART zunanjost

Navsezadnje se lahko našo pametno razvetljavo uporablja tudi na zunanjih površinah. Kako? Z sistemom EIVA! Prvim zunanjim modularnim sistemom z zaščito proti vlagi IP65.

Plug-In Eiva - Smart Wi-Fi

Led Smart Wi-Fi G125


Meni