Zunanje svetilo s senčilom, električnim kablom, nosilcem, grlom in rozeto IP65, EIVA

Novi artikli

Vam primanjkuje svetlobe v vaši letni kuhinji? Iščete rešitev za osvetlitev svoje jedilne mize na terasi? Bi radi na svojem vrtu ustvarili edinstveno vzdušje z osvetlitvijo, ki odraža vaš slog? Z visečimi svetilkami EIVA lahko končno spremenite videz svojih zunanjih prostorov.

Ta zunanja viseča svetilka skupaj s senčnikom in grlom za žarnice, ter rozeto iz linije EIVA je sestavljena iz kakovostnih materialov: s stopnjo zaščite IP65, odporno na vodo in dež in je v celoti zasnovano in patentirano pri Creative-Cables. Za dokončanje svetilke je tu senčilo Bistrot iz emajlirane kovine, ki mu s svojim brezčasnim slogom daje edinstven stil.

Ustvarite eleganten in sodoben dizajn tudi na prostem; za osvetlitev teras, pergol in balkonov. Stropno rozeto lahko namestite na steno ali strop, kar vam omogoča, da izkoristite obstoječe povezave svojega sistema, medtem ko se z nosilcem lahko odločite, kje ustvariti padec in osvetlite točno tam, kjer potrebujete svetlobo.

Ta lestenec je pripravljen za montažo in ga lahko kupite v različnih kombinacijah: izberite tistega, ki najbolj ustreza vašemu slogu in dopolnite svetilo z eno od več kot 200 žarnic, ki so na voljo v našem asortimanu.

POZOR! Eiva grlo za žarnice je zasnovano samo za steklene LED žarnice in je združljivo z žarnicami oblike A60, ST64, G95 in G125, ki zagotavljajo zaščito pred vodo in prašnimi delci IP65. Kompatibilnost z drugimi žarnicami se trenutno še testira.

Vse svetilke Creative-Cables so zasnovane v Italiji, testirane in certificirane s CE v skladu z najstrožjimi predpisi, ki veljajo v neodvisnih laboratorijih: še en razlog za izbiro svetil Creative-Cables.

More details

124,30 €

Na zalogi v centralnem skladišču

- +

 
Podatki

Zunanja viseča svetilka, sestavljena iz:
500 cm 2x1,00 neoprenski kabli za zunanjo uporabo IP65 izbrane barve
. 1 IP65 mehka silikonska stropna rozeta izbrane barve
1 gladko grlo za žarnice EIVA E27 IP65
1 nosilec za kabel
1 Bistro emajlirano kovinsko senčilo izbranega zaključka ø 300 mm H 150 mm

.

Izdelano proti Italiji

 
Več podatkov
MaterialKovina
Barvna temperatura2200°K
VtičnicaE27
Svetilnost v lumnih400 Lm
MoodVintage
SenčilaJa
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni