https://www.creative-cables.si/23_bebulbsBB-N02

LED prozorna Edison sijalka ST64 7W 806Lm E27 3500K zatemnilna - N02

BB-N02

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

6,70 €

- +

Če iščete vintage stl in naravno svetlobo za svoje svetilke, hkrati pa dajete prednost energetski učinkovitosti, potem je žarnica z žarilno nitko N02 LED popolna izbira za vas. Ta prozorna žarnica s toplo naravno svetlobo združuje čar klasičnega dizajna s prednostmi sodobne tehnologije.

Kaj so glavne specifikacije te sijalke?

Žarnica N02 ima moč 7 vatov in proizvaja svetilnost 806 lumnov ter zagotavlja intenzivno in naravno svetlobo pri barvni temperaturi 3500K. Poleg tega je zahvaljujoč okovju E27 združljiv z večino standardnih držal za žarnice, zaradi česar sta namestitev in njena zamenjava izjemno enostavni. Ta žarnica z možnostjo zatemnitve vam omogoča prilagajanje jakosti svetlobe v prostoru za različne priložnosti ali glede na vaše potrebe.

Kje jo uporabiti?

Transparentna zasnova žarnice N02 in njena oblika, ki spominja na klasični model Edison ST64, dodaja šarm in vintage pridih vsakemu prostoru, naj bo stanovanjski ali poslovni. Ta žarnica s svojo prijetno objemajočo svetlobo in retro videzom obogati vsak prostor in je popolna za osvetlitev dnevnih sob in spalnic, pa tudi barov ali profesionalnih studiev.

Kakšno tehnologijo ima sijalka?

Zahvaljujoč tehnologiji LED z žarilno nitko ta žarnica v primerjavi s tradicionalnimi žarnicami z žarilno nitko nudi znatne prihranke energije , hkrati pa ohranja svoj čar. Poleg tega ima N02 življenjsko dobo, ki presega 15.000 ur, kar zagotavlja intenzivno in naravno osvetlitev za daljše časovno obdobje.

Združite vintage eleganco s sodobno razsvetljavo z uporabo N02 Transparent Edison ST64 7W, 806Lm, E27, 3500K žarnice. Ustvarite prijetno in privlačno okolje v vsakem kotičku vašega doma ali ustanove z žarnico, ki ponuja neprekosljivo kakovost za svojo ceno.

More details

 
Podatki

Tip sijalke: LED
Oblika: Edison
Navoj: E27
Premer: 64 mm
Dolžina: 140 mm
Napajanje: 220/240 V
Moč: 7 W
Energijski razred: E
Barvna temperatura: 3500 K
Svetilnost: 806 Lm
Zatemnitev: DA

Naša sijalke z ravnimi nitkami so kompatibilne z vsemi trailing EDGE zatemnilniki.

Kako izbrati zatemnilnik: upoštevati je potrebno najvišjo in najnižjo moč zatemnilnika. Takrat, ko je regulirana jakost pod minimalno, lahko sijalka utripa in se poškoduje.

 
Več podatkov
ZatemnitevJA
VtičnicaE27
Premer64 Ø
TehnologijaLED
Barvna temperatura3500°K
Napajanje220V, 240V
Moč7W
Energijski razredE
OblikaEdison, Edison
Svetlobni kot360°
Svetilnost v lumnih806 Lm
Barva steklaTransparenten
BrandBebulbs
Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni