https://www.creative-cables.si/23_bebulbsBB-T01

LED prozorna Drop sijalka A60 7W 806Lm E27 2700K zatemnilna - T01

BB-T01

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

6,10 €

- +

Žarnica z elegantno obliko kapljice A60 s prozornim steklom pri 2700 K nudi toplo belo osvetlitev ter omogoča funkcijo zatemnitve. T01 je prava izbira za tiste, ki iščejo visokokakovosten izdelek z značajem, ki ustreza vsakemu prostoru in ponuja odlično kupčijo za vaš denar.

Kaj so glavne specifikacije te sijalke?

Kot nalašč za ustvarjanje svetlega ambienta brez spreminjanja barv ali napenjanja oči! Ta žarnica se ponaša s porabo 7 vatov, kar je približno 60 vatov v primerjavi s tradicionalnimi žarnicami z žarilno nitko. Njena svetilnost je 806 lumnov, kar pri 2700K zagotavlja toplo belo osvetlitev. Dolga vlakna LED žarnice T01 pomagajo zmanjšati senčna območja in zagotavljajo enakomerno porazdelitev osvetlitve. Zahvaljujoč LED tehnologiji, ki omogoča nastavljivo intenzivnost svetlobe, lahko s to žarnico po potrebi povečate ali zmanjšate svetlost prostora (možnost zatemnitve). Okovje E27 je združljivo z večino držal za žarnice, kar olajša zamenjavo starih žarnic.

Kje jo uporabiti?

Prozoren kapljični dizajn žarnice T01 dodaja stil in prefinjenost vsakemu okolju, bodisi doma bodisi v poslovnih prostorih. Ne glede na to, ali se uporablja kot stenska svetilka v dnevni sobi ali namizna svetilka v študentski sobi, se ta žarnica prilagodi vsakemu prostoru ter ga zaradi tople bele svetlobe in brezčasnega šarma stilsko preoblikuje .

Kakšno tehnologijo ima sijalka?

Žarnica T01 uporablja tehnologijo LED filamentov, ki v primerjavi s tradicionalnimi žarnicami zagotavlja energetsko učinkovitost do 90%. Poleg tega se ponaša z življenjsko dobo, ki presega 15.000 ur, kar zagotavlja zanesljivo in enakomerno osvetlitev za daljši čas.

Z žarnico T01 LED Drop A60 7W 806Lm E27 2700K lahko združite energetsko učinkovitost, privlačen dizajn in odlično kakovost svetlobe, vse po dostopni ceni.

More details

 
Podatki

Tip sijalke: LED
Oblika: kaplja
Navoj: E27
Premer: 60 mm
Dolžina: 108 mm
Napajanje: 220/240 V
Moč: 7 W
Energijski razred: E
Barvna temperatura: 2700 K
Svetilnost: 806 Lm
Zatemnitev: DA

Naša sijalke z ravnimi nitkami so kompatibilne z vsemi trailing EDGE zatemnilniki.

Kako izbrati zatemnilnik: upoštevati je potrebno najvišjo in najnižjo moč zatemnilnika. Takrat, ko je regulirana jakost pod minimalno, lahko sijalka utripa in se poškoduje.

 
Več podatkov
ZatemnitevJA
VtičnicaE27
Premer60 Ø
TehnologijaLED
Barvna temperatura2700°K
Napajanje220V, 240V
Moč7W
Energijski razredE
OblikaKapljasta, Kapljasta
Svetlobni kot360°
Svetilnost v lumnih806 Lm
Barva steklaTransparenten
BrandBebulbs
Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni