https://www.creative-cables.si/23_bebulbsBB-T02

LED prozorna Edison sijalka ST64 7W 806Lm E27 2700K zatemnilna - T02

BB-T02

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

6,70 €

- +

Žarnica Edison ST64 je bila zasnovana na osnovi starih TV cevi, hkrati pa vključuje sodobno tehnologijo LED filamentov. T02 je kot nalašč za tiste, ki iščejo izdelek za zatemnitev z jasnim zaključkom in odlično vrednostjo za denar.

Kaj so glavne specifikacije te sijalke?

Kot nalašč za ustvarjanje svetlega ambienta brez spreminjanja barv ali napenjanja oči. Žarnica T02 se ponaša s porabo 7 vatov, kar je v primerjavi s tradicionalnimi žarnicami z žarilno nitko približno 60 vatov. Njena svetilnost je 806 lumnov, kar pri 2700K zagotavlja toplo belo osvetlitev. Dolga vlakna LED žarnice T01 pomagajo zmanjšati senčna območja in zagotavljajo enakomerno porazdelitev osvetlitve. Zahvaljujoč LED tehnologiji, ki omogoča nastavljivo intenzivnost svetlobe, lahko s to žarnico po potrebi povečate ali zmanjšate svetlost (možnost zatemnitve). Okovje E27 omogoča združljivost z večino držal sijalk.

Kje jo uporabiti?

Brezčasna zasnova žarnic T02 dodaja eleganco in prefinjenost vsakemu ambientu. Uporabljajo se lahko kot stenska svetila v dnevni sobi, namizne svetilke v študentski sobi ali celo kot osrednji del lestencev v salonu. Sijalka se popolnoma prilega vsakemu okolju - domačemu ali komercialnemu - in ga s svojo toplo belo osvetlitvijo stilsko preoblikuje .

Kakšno tehnologijo ima sijalka?

Žarnica T02 uporablja tehnologijo LED filamentov, ki bistveno izboljša energetsko učinkovitost in v primerjavi s tradicionalnimi žarnicami vodi do 90% prihrankov. Poleg tega se T02 ponaša z življenjsko dobo, ki presega 15.000 ur, kar zagotavlja zanesljivo osvetlitev za daljša časovna obdobja.

Osvetlite svoje prostore s starinsko eleganco prozorne žarnice Edison ST64, 7W 806Lm E27 in 2700K ter v vsakem kotičku vašega doma ali poslovne ustanove tako ustvarite prijetno in očarljivo vzdušje.

More details

 
Podatki

Tip sijalke: LED
Oblika: Edison
Navoj: E27
Premer: 64 mm
Dolžina: 140 mm
Napajanje: 220/240 V
Moč: 7 W
Energijski razred: E
Barvna temperatura: 2700 K
Svetilnost: 806 Lm
Zatemnitev: DA

Naša sijalke z ravnimi nitkami so kompatibilne z vsemi trailing EDGE zatemnilniki.

Kako izbrati zatemnilnik: upoštevati je potrebno najvišjo in najnižjo moč zatemnilnika. Takrat, ko je regulirana jakost pod minimalno, lahko sijalka utripa in se poškoduje.

 
Več podatkov
ZatemnitevJA
VtičnicaE27
Premer64 Ø
TehnologijaLED
Barvna temperatura2700°K
Napajanje220V, 240V
Moč7W
Energijski razredE
OblikaEdison, Edison
Svetlobni kot360°
Svetilnost v lumnih806 Lm
Barva steklaTransparenten
BrandBebulbs
Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni