https://www.creative-cables.si/4_creative-cablesBABW3020

Rdeča namizna svetilka - Cubetto

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

137,20 €

- +

Iščete dizajnerski kos, ki bo dodal pridih elegance v katerikoli sobo? Ta rdeča namizna svetilka bo zaradi svoje intenzivne in živahne barve odlična izbira za dodajanje osebnosti in šarma vašemu domu.

Komponente svetilke

V središču izdelka je podnožje svetilke Posaluce Cubetto, v celoti izdelano v Italiji iz naravnega lesa. To svetilko smo želeli izpostaviti tako, da smo ji dodali oseben pridih, in to nam je uspelo tako, da smo jo prebarvali v svetlo rdečo in jo združili s posebnim resastim tekstilnim kablom Marlene v istem odtenku. Kabel je dolg približno 2 metra in omogoča dovolj prilagodljivosti, da namizno svetilko postavite kamorkoli želite, kar zagotavlja praktičen in omembe vreden rezultat. To izjemno svetilko zaključujeta stikalo in vtikač.

Edinstven zaključek: stožčasta sijalka z učinkom porcelana

Da bi to osupljivo namizno svetilko dodatno povzdignili, smo jo združili s konično porcelanasto sijalko, ki oddaja toplo, prijetno osvetlitev in s tem ustvarja pomirjujoče, intimno okolje. Sijalka s porcelanastim učinkom brezhibno dopolnjuje svetlo rdeče leseno podnožje za brezšiven in uravnotežen videz.

Ta namizna svetilka je lahko odličen dodatek k vaši mizi ali nočni omarici, saj v vaše sobe vnese pridih stila in osebnosti. Topla in prijetna osvetlitev stožčaste žarnice z učinkom porcelana ustvari pomirjujoče in intimno vzdušje za počitek po dolgem dnevu.

Če iščete edinstven kos, ki bo pritegnil vaš pogled, je naša rdeča namizna svetilka morda popolna izbira za vas. Kubično podnožje, obarvano v svetlo rdeči barvi, skupaj s stikalom, vtikačem in posebnim resastim tekstilnim kablom Marlene v istem odtenku. Svetilko dopolnjuje čudovita stožčasta sijalka z učinkom porcelana. Dodajte kanček barve s Creative-Cables in naredite vsak večer nepozaben!

More details

 
Podatki

Namizna svetilka je izdelana iz:

  • Posaluce Cubetto Colour v rdeče barvanem lesu, stranske mere 9,3 cm - grlo z navojem: E27 max 70W; napetost: 220-240V
  • 2 m tekstilnega kabla 2x0,75 rdeče barve TP09 (150 cm od vtikača do stikala + 50 cm od stikala do Posaluce Cubetto)
  • Dvopolni evropski vtikač 10 A bel
  • dvopolno stikalo belo

Certificirano CE

Izdelano v Italiji

Sijalka [DL700245]: LED, Siro E27 Porcelain, 220/240V, 6W, 540 LM, 2700K, en.razred F, širina 143 mm, višina 170 mm, možnost zatemnitve

Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni