https://www.creative-cables.si/4_creative-cablesBKPAL02

Senčilo leseni stožec

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

35,60 €

- +

Pustite se očarati nad tem senčilom iz jelše, izdelek, ki uteleša rokodelstvo in odličnost oblikovanja, proizvedenega v Italiji. Vsak kos je ročno izdelan s posebno pozornostjo do detajlov: struktura lesa, ki je edinstvena za vsak kos, pa priča o njegovi ekskluzivnosti.

Stožčasta oblika senčila vnaša v vsako svetilko subtilno eleganco in postane osrednja točka, ki pritegne poglede. Les s svojim toplim naravnim tonom izžareva občutek pristnosti. Zato ga lahko uporabite takšnega, kot je, v naravnem videzu, če pa ga prilagodite z barvo, dodate poseben pridih, ki dopolni prostor in poživi vaš ambient.

Usmerjena svetloba tega senčila je idealna za trenutke, ko se posvetite branju ali kuhanju oziroma ko preprosto uživate v dobrem obroku. Njegova oblika usmerja svetlobni tok na specifičen način, kar zagotavlja jasno in usmerjeno svetlobo. Je popolna kombinacija funkcionalnosti in estetike, ki preoblikuje ne le osvetljen prostor, temveč celoten ambient.

Izdelek je tudi trajnostno naravnan: lesni odpadki, ki nastanejo pri delu v stružnico, se obnovijo kot peleti in tako prispevajo k ekološko trajnostnemu ogrevanju.

More details

 
Podatki

Dimenzije:
Premer: 151 mm
Višina: 143 mm
Odprtina: 45 mm

Material: jelšev les

Priloga: E27

Če želite ohraniti naravno lepoto lesa, priporočamo, da senčnik čistite s krpo in se izogibate uporabi kemikalij, ki bi lahko spremenile njegovo površino.

Opomba: paket vključuje 2 termoplastična obročka E27

Odkrijte izdelke kolekcije: viseča svetilka, dvojna viseča svetilka, Fermaluce z ukrivljenim podaljškom.

 
Več podatkov
VtičnicaE27
MaterialLeseno
Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni