https://www.creative-cables.si/4_creative-cablesBSPM2PAL02

Dvojno viseče svetilo z lesenima senčiloma v obliki stožca

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

127,60 €

- +

Naj vas očara ta dvojna viseča svetilka, kjer sta senčili iz jelševega lesa prava protagonista. Ti kosi, ročno izdelani v Italiji, so popolnoma naravni in neobdelani: lahko jih uporabite z vidnimi letnicami lesa, s čimer povečate edinstvenost vsakega kosa, ali pa jih prilagodite s poslikavo v barvi, ki se ujema z vašim pohištvom.

Ta svetilka predstavlja popolno harmonijo med lesom in kovino. Senčilo iz jelše s svojo stožčasto obliko in klasičnim dizajnom, ki ga je ročno izdelal strugar, daje značaj celotnemu kosu, s poudarkom na kakovosti in edinstvenosti. Narejeno v Italiji. Mini kovinsko rozeto, opremljeno s stranskimi luknjami in tekstilnimi kabli, je enostavno pritrditi na strop zahvaljujoč priloženim decentralizatorjem, ki dopolnjujejo dizajn. Idealna za različna okolja, ta svetilka ne obogati le estetsko, temveč ponuja tudi usmerjeno in jasno svetlobo. Njegova oblika je zasnovana tako, da usmerja svetlobo navzdol, kar zagotavlja optimalno osvetlitev brez senc, idealno za dejavnosti, kot sta branje ali kuhanje.

Zahvaljujoč dolgi žarilni nitki in topli svetlobi LED sijalke, predlagane s to svetilko, natančno osvetli spodnji prostor, naj bo to majhna miza ali kuhinjski pult, ter združuje vzdržljivost in varčevanje z energijo. Prilagodite izdelek tako, da izberete med različnimi različicami, ki so na voljo, ali pa ga naredite edinstvenega prek našega konfiguratorja.

P.S. Dobro vemo, da ima vsak kos lesa svojo vrednost: ostanki iz struženja se ne izgubijo, ampak dobijo novo življenje kot peleti za ogrevanje prostorov.

More details

 
Podatki

Dimenzije:
Dolžina od stropa: približno 180 cm - nastavljiva z našimi dodatki
Širina senčila: premer 30 cm
Višina senčila (brez vtičnice): 14,3 cm

Osvetlitev vsake sijalke:
Navoj: E27
Moč: 7W
Količina svetlobe: 806 lumnov (enakovredno stari 60 W žarnici)
Napetost: 220-240V
Temperatura: Topla svetloba (2700K)
Življenjska doba sijalke: 15.000 ur

Nadomestna sijalka: BB-T02
Nadomestno senčilo: senčilo iz jelše

Če želite ohraniti naravno lepoto lesa, priporočamo, da senčilo čistite s krpo in se izogibate uporabi kemikalij, ki bi lahko spremenile njegovo površino.

2 decentralizatorja v izbranem cilju

Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni