Cenjene stranke, obveščamo vas, da bo razstavni salon zaradi kolektivnega dopusta zaprt med 3.8- 7.8. 2020. Dobavni rok za naročila se tako podaljša za 10-14dni. Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Creative-Cables International

Luca: CEO in ustanovitelj.

Višji kot obesek za luči, bolj nemiren kot ogljikova žarilna nitka in vedno ima miselni mehurček nad glavo. V pisarni se vsi bojijo njegovih nenadnih novih idej. Nekdo ga je poskušal privezati na stol s tekstilnim kablom, vendar brez uspeha.

Luca Creative-Cables

Claes: Direktor.

Skandinavski videz, sredozemska toplina. Claes je bil rojen na Švedskem, njegova žena pa je Italijanka. Ne samo, da bi lahko prodal led Eskimu, temveč bi ga tudi prepričal, naj pusti pozitivne povratne informacije in deli slike na vseh družbenih medijih.

Claes Creative-Cables

Roberta: Vodja B2B & Partner Storitev za stranke.

Roberta deli svoj čas med svojo strastjo za tenis in Creative-Cables. Govori se, da je poskusila zamenjati strune na svojem teniškem loparju s kablom iz jute. Robertino delo je razširitev blagovne znamke Creative-Cables po vsem svetu, kot so kabli, ki se pošiljajo od Južne Amerike do Daljnega vzhoda.

Roberta Creative-Cables

Aurora: Komercialist za B2B in partnerje.

Strastna bralka, ki je prišla v naš urad iz čarovniške šole Hogwarts (Bradavičarka) . Da izpolni tovorni list, uporabi magične besede "Avada Kedavra!"

Aurora Creative-Cables

Laura: Komercialist za B2B in partnerje.

Ona ne more živeti brez jutranje kave, a barviti bloki, na katere zapisuje svoje zapiske, so vedno pri roki. Tiha in pridna, ona dela “v ozadju” kako bi zagotovila, da izdelki Creative Cable potujejo po celem svetu (a ne samo po Internetu).

Laura Creative-Cables

Riccardo: Social Media Manager.

Ko ne preverja korespondenco na spletnih straneh Creative Cable in socialnih omrežij, najverjetneje ga boste našli med vožnjo motornega kolesa na samotni gorski cesti.Njegova zbirka zabavnih nogavic postaja vse večja in večja.

Riccardo Creative-Cables

Stefano: CG Artist.

Ljubitelj glasbe in oboževalec nenavadnih vrst pripravljene hrane.V svojem prefinjenem stilu je posvečen ustvarjanju renderov in slik, kako bi izpolnil zahteve in muhe vseh svojih kolegov.

Stefano Creative-Cables

Francesco: Fotograf.

Rim iz njega naredil mešanico med simpatičnostjo Alberto Sordija in eleganco Marcello Mastroiannija. Sovraži, ko mu pralni stroj rožneto obarva pulover. Nič takega, kar se ne bi dalo s Photoshopom popraviti.

Francesco Creative-Cables

Marco: Spletni razvijalec.

Njegove .CSV datoteke za prevajanje so grozljive. Je najtišji fant v pisarni, z največjo zbirko ikon za Skype. Njegovo gorivo je posušena šunka.

Marco Creative-Cables

Ambra: Spletni razvijalec.

Ni tehnične težave, ki je nebi rešila. Njena ustvarjalna osebnost, se kaže v njeni dinamičnosti in barvitosti. Velja za nadzornika pisarne, saj venomer preverja delo svojih kolegov.

Ambra Creative-Cables

Achille: Svetovalec za nabavo.

Izkušen in sposoben. Njegova pojasnila o izdelkih so vredni zlata. Njegova kolekcija Star Wars zvonjenj, se lahko primerja s kolekcijo mojstra Yoda.

Achille Creative-Cables

Alberto: Upravitelj procesov.

On žonglira med senčniki in keramiko, notranjo in mednarodno dostavo, ter se trudi ostati obveščen o novih tedenskih Netflix izdajah. Njegova eleganca ga naredi popolnega naslednika Derek Zoolanderja.

Alberto Creative-Cables

Luciana: Računovodkinja.

Nadzoruje in beleži vse. Uspe ji narediti red v neurejeni pisarni polni ustvarjalnih ljudi. Očitno je, da se je vsi zelo bojijo.

Luciana Creative-Cables

Gianni: Skladiščnik.

Fit kot Diabolik, odločen kot Kojak. Nenehno je gumi bombone, se ukvarja z B2B naročili in posluša skupino Queen.

Gianni Creative-Cables

Simone: Skladiščnik.

Vedno vljuden in nasmejan, on je najmlajši član ekipe.Ukvarja se s pripravo naročil, katera pošilja po celem svetu, prav tako energično in hitro kot vozi svoje dirkalno kolo.

Simone Creative-Cables

Marco: Skladiščnik.

Ko vidi naše krom rozete, si zamišlja, da je DJ in poskuša igrati nanje, ter šteje objemke za kabel v ritmu skladbe »People from Ibiza«.

Marco Creative-Cables

Aldo: Skladiščnik.

Tih in miren, se giblje skozi skladišče z vedno enakim izmerjenim korakom.Včasih izgleda kot bi bil “izgubljen v mislih“ ampak in takrat on odlično sliši in si zapomni vsako podrobnost.Zahvaljujoč dolgem prostovoljnem delu, je pridobil potrpežljivost, s katero izpolnjuje vse (ali večino) zahtev svojih kolegov.

Aldo Creative-Cables

Simona: Skladiščnik.

Ona je vulkan prijateljstva v našem skladišču!Vesela in lepa, ona zna zamenjati svetilko z mikrofonom, čeprav ji kolegi ves čas poskušajo razložiti razliko.Ampak njo, se zdi, za to ne skrbi!

Simona Creative-Cables

Luciana: Sestavljalec.

Niti ena konstrukcija ni dovolj zapletena, da jo njene strokovne roke ne bi mogle narediti!Naj gre za kabel po naročilu ali pajek viseča luč s 7 izpusti, bodite prepričani, da ga bo ona naredila z navdušenjem.

Luciana Creative-Cables

Alessandra: Sestavljalec.

Prijazna in sončna osebnost. Njene nežne in občutljive roke, so pravšnje za sestavo naših izdelkov. Za največje narejeno število visečih luči, smo jo nominirali za Guinnessevo knjigo rekordov.

Alessandra Creative-Cables

Nazadnje ogledano

Ni izdelkov

Meni