Spletna trgovina deluje nemoteno, rok dobave naročil se lahko podaljša.

O nas

Creative-Cables: Dotik italijanske strasti

Creative-Cables je mlado podjetje (ustanovljeno leta 2008), s sedežem v Torinu, v severozahodni regiji Piemonte.

Naša ekipa 20 ljudi združuje kombinacijo različnih znanj in spretnosti; nekateri imajo tradicionalno znanje iz tekstilne industrije, medtem ko imajo drugi strokovno znanje v dizajnu, spletnih tehnoligijah ter znanje iz logistike. Naš cilj je izdelati izjemno kakovostne kable iz najširše palete tkanin ter jih dobaviti strankam po vsem svetu.

Vedno smo na preži za novi kombinacijami barv ter materiali za ustvarjanje novih stilov in tekstur. Naši kabli so popolnoma v skladu z vsemi standardi certificiranja EU, kar je izjemno pomembno pri naši izbiri sestavnih delov.

Kadar je le možno, izbiramo surovine italijanskih oziroma evropskih proizvajalcev, saj dajemo poudarek kakovosti in ne ceni.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje, in ne pozabite, bodite ustvarjalni!

Creative-Cables po svetu

Z več kot 2.500 naročil vsak mesec dostavljenih po vsem svetu, predstavlja Creative-Cables največjega proizvajalca tekstilnih kablov na svetu.

Trenutno imamo 19 spletnih strani, od Italije do severne Evrope, od ZDA do Avstralije (celoten seznam na tej strani). Lokalna skladišča po državah nam omogočajo nižje stroške dostave, prav tako lokalno osebje pomeni učinkovito skrb za stranke. Mreženje s pomočjo 19 državah nam omogoča, da smo ustvarjalnejši ter, da učinkovito delimo nove ideje.

Creative-Cables Slovenija

O podjetju KSL-Studio d.o.o.

KSL Studio d.o.o se kot ponudnik profesionalne glasbeno-lučne opreme na slovenskem tržišču pojavlja od leta 1991 ter kot uvoznik od leta 1994. V tem času smo postali podjetje, ki poleg kvalitetne ponudbe vrhunskih proizvajalcev ozvočenja, profesionalne svetlobne opreme, multimedijskih produktov, avtoakustike ter navigacijskih sistemov, strankam nudi tudi svetovalno projektne usluge, servis in vzdrževanje.

Spremljanje trendov in novosti v svetu, nenehno izpopolnjevanje ter želja po celoviti kvaliteti so gonilne sile razvoja našega podjetja. Prav zato je naša zadnja razširitev ponudbe namenjena končnim strankam, arhitektom ter projektantom.

Vrhunska svetila belgijskega podjetja so idealna rešitev za vsak dom ali še tako zahteven arhitekturni projekt. Svoje ustvarjalne ideje pa lahko uresničite s pomočjo najrazličnejših barv, vzorcev in tekstur električnih tekstilnih kablov italijanske izdelave (Creative Cables), ki skupaj z dekorativnimi žarnicami pričarajo željeno vzdušje v vsak dom ali poslovni prostor.

Prednost našega podjetja so projekti z zelo prefinjenimi izvedbami in idejami, saj se strankam posvetimo in smo sposobni izpolniti tudi najzahtevnejše naloge na področju zvoka, svetlobe ter multimedije. V zadnjh dvajsetih letih smo si nabrali izkušnje tudi v tujini, tako z izobraževanjem kakor tudi z lastnimi projekti. Osredotočeni smo predvsem na projekte po želji stranke, ki pa so včasih zelo zahtevni, a vendar vedno tudi unikatni.

TEŽKO JE ZA NAS LAHKO, IN KAR JE ZA DRUGE NEMOGOČE, JE ZA NAS MOGOČE

Testimonial

@CreativeCables est top: bons produits, prix attractifs, livraison rapide... Les concurrents parisiens sont hors sujet!

MOLOTOV Gloss from Twitter France

Great seller highly recommended, speedy delivery, thank you.

Madshopper*11 from Ebay UK

Lieferung , Qualität und Kundenservice ist sehr gut. Ich würde in diesem Shop wieder einkaufen. Die Auswahl ist auch groß.

Dagmar B.Verifizierter Käufer from Creative-Cables DE

Gran variedad para elegir. Buen precio. Enviado inmediatamente y recibido en muy pocos días. Una forma fantástica de mejorar el aspecto de las lámparas de techo.

Manuel Comprador Verificado from Creative-Cables ES


Nazadnje ogledano

Ni izdelkov

Meni