https://www.creative-cables.si/4_creative-cablesBFIN272L04-SST

Lesena stenska svetilka z vtikačem

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

57,60 €

- +

"

Ta lesena stenska svetilka z vtkačem je popolna kombinacija med sistemoma Snake, vtičnico, ki jo je zasnoval Creative-Cables, in Pinocchiom, našo leseno oporo. Očarljiv in edinstven dodatek vsakemu prostoru.

Zakaj je ta svetilka tako posebna?

Sistem Snake sestavljajo: nosilec svetilke iz naravnega lesa, tekstilni kabel Creative-Cables, vtikač in stikala. To, kar dela to stensko svetilko tako posebno, je njen Pinocchio, zasnovan tako, da prepušča prej ožičene svetilke: na ta način se namesto napeljave kabla skozi luknje ta navije okoli dveh rebrastih lesenih nosilcev. Držalo Pinocchio, ki je izdelano iz lesa, je v celoti predelano v Italiji. Je nastavljivo in ga je za doseg želenega videza mogoćče pritrditi na tri različne višine. Ta funkcija mu omogoča, da se popolnoma zlije s katerim koli dekorjem, ne glede na to, ali je ta klasičen ali sodoben.

Kam lahko postavimo to svetilko?

Ta rešitev vam bo pomagala do zabavnih in funkcionalnih virov svetlobe, ne da bi vas omejeval že obstoječi sistem električne napeljave. Lesena stenska svetilka je opremljena s tekstilnim kablom in vtikačem, za namestitev pa ne potrebujete nobenih električnih veščin. Svetilko enostavno priključite v najbližjo vtičnico in jo namestite na poljubno steno.

Kam lahko postavite to svetilko?

Ta stenska svetilka se ponaša z minimalističnim in elegantnim slogom, kot nalašč za tiste, ki ljubijo čist in prefinjen dizajn. Les doda svetilki pridih topline in jo spremeni v osupljivo umetniško delo.

Če iščete leseno stensko svetilko s prefinjenim in očarljivim dizajnom, je ta svetilka popolna izbira za vas. S svojo podporno strukturo, ki jo je navdihnil Ostržek, vam ta svetilka omogoča ustvarjanje funkcionalnih virov svetlobe, ne da bi vas omejeval že obstoječi sistem elektrike. Zaradi brezhibne namestitve je idealna rešitev za vsakogar, ki išče stensko svetilko z edinstvenim in sodobnim dizajnom.

"

More details

 
Podatki

Ožičenje SnakeBis z lesenim nosilcem svetilke in električnim kablom:

  • 2,5 m tekstilnega kabla 2x0,75 RN06 Juta (100 cm od vtikača do stikala + 150 cm od stikala do nosilca svetilke)
  • Grlo za sijalko z navojem E27 iz gladkega termoplastičnega materiala z leseno skodelico v izbrani izvedbi, največ 57 W, ⌀ 50 mm, v 95 mm
  • dvopolno stikalo
  • Dvopolni evropski vtikač 10A

Pinocchio: stenska opora iz bukovega lesa

  • Podporne mere: višina: 24,5 cm, širina: 3,5 cm, globina: 3,9 cm
  • Mere držala: dolžina: 24,5 cm, širina: 1,4 cm, globina: 1,2 cm

Pozor:

  • največji raztezek za podporo: 27,2 cm
  • največja nosilnost: 2,3 kg

Izdelano v Italiji

Sijalka [BB-P04]: LED, Globe G125, E27, efekt porcelana, 220/240V, 7W, 640 LM, 2700K, en.razred F, širina 125 mm, višina 178 mm, možnost zatemnitve

Certificirano CE

Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

18 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni