https://www.creative-cables.si/4_creative-cablesBFIN272-SST

Kovinska stenska svetilka z vtikačem

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

58,00 €

- +

Če iščete prilagodljivo stensko svetilko s sodobnim dizajnom, je ta kovinska svetilka morda prava stvar za vas. Popolna kombinacija med sistemom Snake, vtičnico, ki jo je zasnoval Creative-Cables, in Pinocchiom, našim lesenim nosilcem. Očarljiv in edinstven dodatek za vsak prostor.

Zakaj je ta svetilka tako posebna?

Ta izdelek se od drugih razlikuje po dveh značilnostih:

  • S pomočjo našega značilnega tektislnega kabla, vtikača in stikala bo ta svetilka brez težav osvetlila katerikoli kotiček vašega doma in se izognila zahtevnim namestitvam.. Vse, kar potrebujete, je samo električna vtičnica.
  • Nosilec Pinocchio je bil zasnovan tako, da vodi napeljavo skozi že ožičene svetilke. Zaradi tega sistema ni potrebno luknjati stene: namesto napeljave kabla skozi luknje se ga navije okoli lesenih rebrastih nosilcev. Za enostavno in varno namestitev. Držalo Pinocchio je med drugim nastavljivo in ga je mogoče pritrditi na tri različne višine, da dosežete želeni videz.

Ta rešitev vam bo pomagala do zabavnih in funkcionalnih virov svetlobe ne da bi vas pri tem omejeval že obstoječi sistem električne napeljave. Za namestitev ne potrebujete električnega znanja: preprosto priključite svetilko v najbližjo vtičnico in jo namestite na katerokoli steno.

V katerih barvah je na voljo ta svetilka?

Ta stenska kovinska svetilka je na voljo v različnih zaključkih, prilagojeno vsakemu okusu in željenemu cilju notranjega oblikovanja: od igrivih in barvitih do minimalističnih in elegantnih. Izbira pravega zaključka lahko resnično poudari prostor ne glede na to, ali gre za mehko osvetlitev za prijetno okolje ali močno osvetlitev za svetlo delovno sobo.

Za urejen in osupljiv rezultat ga lahko kombinirate s katerimkoli lestencem

Če iščete vsestransko stensko svetilko s prefinjenim in modernim dizajnom, je kovinska stenska svetilka Snake popolna izbira za vas. S svojo podporno strukturo, ki jo je navdihnil Ostržek, vam ta svetilka omogoča ustvarjanje funkcionalnih virov svetlobe, ne da bi vas omejeval že obstoječi sistem ečektrične napeljave. Zaradi brezhibne namestitve je idealna rešitev za vsakogar, ki išče stensko svetilko z edinstvenim in sodobnim dizajnom.

More details

 
Podatki

Ožičenje SnakeBis s kovinskim nosilcem svetilke in električnim tekstilnim kablom:

  • 2,5 m tekstilnega kabla 2x0,75 po vaši izbiri (100 cm od vtiča do stikala + 150 cm od stikala do nosilca svetilke)
  • grlo za sijalko z navojem E27 iz gladkega termoplastičnega materiala s kovinsko skodelico v izbrani izvedbi, največ 57 W, premer 42 mm, višina 62 mm (za črno, belo in brušeno titanovo zaključno grlo kompleta nosilcev žarnic) ⌀ 43 mm, v 67 mm (za svetlo moder zaključek kompleta držala za sijalko)
  • dvopolno stikalo v izbrani izvedbi
  • Dvopolni evropski vtikač 10 A v izbrani izvedbi

Pinocchio: stenska opora iz bukovega lesa

  • Podporne mere: višina: 24,5 cm, širina: 3,5 cm, globina: 3,9 cm
  • Mere nosilca: dolžina: 24,5 cm, širina: 1,4 cm, globina: 1,2 cm

Pozor:

  • največji raztezek za podporo: 27,2 cm
  • največja nosilnost: 2,3 kg

Izdelano v Italiji

Sijalka za črn in svetlo moder zaključek kompleta nosilca sijalke [BB-P04]: LED, Globe G125, E27, porcelanasti učinek, 220/240 V, 7 W, 640 LM, 2700 K, razred F, širina 125 mm, višina 178 mm, možnost zatemnitve
Sijalka za neprozorno bel zaključek nosilca [BB-C07]: LED, Globe G125, E27, zlata, 220/240V, 4W, 250 LM, 1800K, širina 125 mm, višina 178 mm, možnost zatemnitve
Sijalka s končno obdelavo nosilca iz brušenega titana [DL700179]: LED, Globe G125 E27 Smoky, 220/240V, 5W, 120 LM, 1800K, širina 125 mm, višina 175 mm, možnost zatemnitve

Certificirano CE

Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

18 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni