https://www.creative-cables.si/4_creative-cablesBABW6019

Zelena namizna svetilka - Cubetto

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

131,60 €

- +

Če iščete funkcionalno, a okusno svetilko z edinstvenim dizajnom, je ta čudovita zelena svetilka morda prava stvar za vas. Ta izdelek vam bo s kančkom energije in veselja pomagal ustvariti prijetno in sproščujoče vzdušje v vašem domu.

Zakaj je ta svetilka tako posebna?

Naša ikonična namizna svetilka Posaluce Cubetto je zdaj na voljo v igrivem pastelno zelenem odtenku z močnim, osnovnim lesenim podstavkom, obarvanim v živahno pastelno zeleno barvo, ki odlično dopolnjuje vsak stil notranje opreme, od modernega, skandinavskega do shabby chica sloga.

Kabel iz belega blaga, ki se popolnoma ujema s stikalom in vtikačem, se brezhibno zlije z obarvano leseno podlago, ki ustvarja prijetno vizualno harmonijo. Tekstilni kabel podjetja Creative-Cables je dolg približno 2 metra, kar vam omogoča, da zeleno namizno svetilko postavite kamorkoli želite, hkrati pa ohranite maksimalno udobje.

Za piko na i: sijalka z učinkom porcelana

Da bi to osupljivo namizno svetilko dodatno povzdignili, smo jo združili s sijalko s porcelanastim učinkom, ki oddaja toplo, prijetno osvetlitev za pomirjujoče in intimno okolje. Sijalka s porcelanastim učinkom brezhibno dopolnjuje pastelno zeleno leseno podlago za popoln in uravnotežen videz.

Če iščete vsestransko namizno svetilko z zabavnim in modernim dizajnom, je ta zelena namizna svetilka popolna izbira za vas: zasnovana je tako, da nežno dopolnjuje vsak prostor in okolje, zahvaljujoč kubični osnovi v pastelno zeleni barvi skupaj s kablom iz blaga, stikalom in vtikačem. Za piko na i sijalka z učinkom porcelana oddaja pomirjujočo svetlobo v vašem domu ali delovnem prostoru.

More details

 
Podatki

Namizna svetilka je sestavljena iz:

  • Posaluce Cubetto Color v zeleno obarvanem lesu, stranske mere 9,3 cm - navoj: E27 max 70W; napetost: 220-240V
  • 2 m tekstilnega kabla 2x0,75 zelen RZ06 (150 cm od vtikača do stikala + 50 cm od stikala do Posaluce Cubetto)
  • Dvopolni evropski vtikač 10 A bel
  • dvopolno stikalo belo

Certificirano CE

Izdelano v Italiji

Sijalka [DL700242]: LED, Creta E27 Porcelain, 220/240V, 6W, 540 LM, 2700K, en.razred F, širina 118 mm, višina 130 mm, možnost zatemnitve

Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni