https://www.creative-cables.si/4_creative-cablesBABW5020

Modra namizna svetilka - Cubetto

Novi artikli

Na zalogi v centralnem skladišču

92,40 €

- +

Če iščete edinstveno, a elegantno namizno svetilko za osvetlitev vašega pisarniškega prostora ali spalnice, potem je ta nenavadna modra namizna svetilka lahko prava za vas!

Komponente svetilke

Preprosta, a značilna rešitev: kubična podlaga je narejena iz Posaluce Cubetto, ikoničnega Creative-Cables modrozelene barve iz pobarvanega lesa. Globok, prefinjen modri odtenek daje značaj vsakemu okolju, visokokakovosten les, uporabljen za podnožje svetilke, pa je bil v celoti predelan v Italiji./p>

Siv kabel iz tkanine, povezan z modrim podnožjem doda svetilki subtilno eleganco z ustvarjanjem osupljivega barvnega kontrasta. Stikalo je v isti barvi kot kabel, da se poudari kromatična harmonija končnega izdelka. Zahvaljujoč standardnemu vtikaču je vse, kar potrebujete za napajanje svetilke, le bližnja vtičnica.

Edinstven zaključek: zatemnitvena sijalka

Da bi povečali lepoto te osupljive namizne svetilke, smo jo združili z zatemnitveno sijalko, ki oddaja toplo, prijetno svetlobo za pomirjujoče in intimno vzdušje. Zadimljen učinek sijalke odlično dopolnjuje zasnovo svetilke ter ji doda razkošje in osebnost za brezšiven in uravnotežen videz, ne glede na to, ali je svetilka prižgana ali izklopljena.

Kakšno pohištvo lahko kombinirate s to modro svetilko?

Ta izdelek je vsestranski in primeren za različne stile dekoracije, od klasičnih do modernih. S svojim elegantnim dizajnom in značilno barvo lahko deluje tako kot funkcionalna namizna svetilka kot tudi dekorativni element, ki poveča estetsko privlačnost vsakega prostora, v katerega ga postavite.

Če iščete edinstven, visokokakovosten kos, ki bo pritegnil vaš pogled, je naša modra namizna svetilka odlična izbira za vas. Kubično podnožje, prebarvano s sivo modro barvo, skupaj s kablom iz tkanine v antracitni barvi izpopolnjuje čudovita zatemnitvena sijalka. Za eleganten in brezčasen videz v katerikoli sobi vašega doma.

More details

 
Podatki

Namizna svetilka je izdelana iz:

  • Posaluce Cubetto Colour v modro barvanem lesu, stranske mere 9,3 cm - grlo: E27 max 70W; napetost: 220-240V
  • 2 m tekstilnega kabla 2x0,75 RM03 (150 cm od vtiča do stikala + 50 cm od stikala do Posaluce Cubetto)
  • Dvopolni evropski vtikač 10A iz brušenega titana
  • dvopolno stikalo bele barve z gumbom iz brušenega titana

Certificirano CE

Izdelano v Italiji

Sijalka [DL700179]: LED, Globe G125 E27 Smoky, 220/240V, 5W, 120 LM, 1800K, širina 125 mm, višina 175 mm, možnost zatemnitve

Download PDF
 
Dobava blaga

Blago, ki ga imamo na zalogi v Sloveniji, je običajno dostavljeno v roku 1-4 dni po prejemu plačila.
Če trenutno na zalogi nimamo blaga v slovenskem skladišču, je dobava za artikle okvirno 7-14 dni.
V izjemnih primerih se lahko dobava blaga podaljša, vendar pa vnaprej obvestimo stranko.
Sestavljeni/DIY artikli iz kategorije "Sestavljeni produkti" npr. SnakeBis, Pajek viseča luč, Posaluce so dobavljivi po naročilu.
Če je vaše naročilo nujno, najprej povprašajte o razpoložljivosti blaga.

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Meni